Home » Blog » Webshop » California White Sage Plant

California White Sage Plant

door | 29 mei, 2023 | Beurs, Webshop

White sage is een plant die groeit in California en wordt door de first nations gebruikt om gebieden locaties en ruimtes te reinigen. Dit gebruik is sedert enkele jaren ook bij ons bekent en mede door de herontdekking van het sjamanisme heeft het gebruik ervan bij ons een vlucht genomen. Waar we niet bij stilstaan is dat er inmiddels een “White Sage stroperij” ontstaan is die het voortbestaan van de plant in gevaar brengt. De plant in het wild wordt massaal gestroopt voor geldelijk gewin.

Een oplossing die dit tegen kan is om deze plant zelf in je tuin je zetten en de bladeren te drogen of zelf een saliestick maken. Dit is ook nog eens goedkoper en je kunt de planten daarna zelf vermeerderen door te stekken of het zaad op te vangen en deze in het volgend jaar weer zaaien waardoor je een eigen voorraad aanlegt. De handige en inventieve mensen kunnen hier zelf een workshop omheen fabriceren om je eigen salie sticks te maken.

Wij verkopen 5 soorten en 3 formaten. Soorten zijn: Tiny Bear, Pendulafolia x violet bloom, Purple Haze, Violet Bloom 5 en Violet Bloom 6.

Formaten: Klein, middel, groot

Ze zijn biologisch gekweekt uit biologisch zaad.

Plantjes zijn bij ons af te halen op afspraak  of in het weekend van 3 & 4 juni bij stand O13 van NatuurlijkZijn op de Paranormaal Alternatief Beurs in Rijswijk. Klik HIER voor onze kortingscode op de entreeprijs.

Voor afspraak bel: 06-57604620

Where White Sage grows, bad spirits get sick (First Nation gezegde)

Over ons

 

Ans en Gerard Portheine NatuurlijkZijnNatuurlijkZijn,

Is een team van “what you see is what you get”. Doorheen het leven blijven we leren en ontdekken. Wij zien het als een aanvulling en zinvol om ons zelf te blijven ontwikkelen zeker als je met iets kostbaars werkt als “de mens”. De nieuw verworven inzichten of kennis willen we met jullie delen in de vorm van blogs. Deze informatie kan wat stof doen opwaaien omdat het wat controversieel kan aandoen. Mocht je vragen over een bepaald onderwerp hebben dan horen wij het graag. Werkt het verstikkend of moet je ervan hoesten is het advies om de ramen tegen elkaar open te zetten zodat de stof eruit kan waaien.

Gerelateerde artikelen

Ken jij de Tigerbells al?

Ken jij de Tigerbells al?

Wat zijn tigerbells? Waar gebruik je tigerbells voor? Tigerbells hebben in het Oosten een beschermende functie. De tijger die afgebeeld is op de bel verjaagt de negatieve energieën. Zo werden ze in Tibet en China bij pas geborenen en baby’s…

lees verder
Wil jij ook leren hoe je soul retrieval geeft?

Wil jij ook leren hoe je soul retrieval geeft?

Soul retrieval is erop gericht om de verborgen, verloren of achtergelaten delen van jezelf of bij anderen terug te brengen in het bewustzijn. De delen zijn fragmenten in je leven waar iets gebeurde wat je op dat moment niet kon bevatten. Het was simpelweg op dat moment te groot voor je en je was er niet krachtig of machtig genoeg voor om het te stoppen. Ons brein heeft daar een overlevingsdeel gecreëerd om toch als individu door te kunnen in het leven en heeft het grotendeels verdrongen.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin