Gratis Meditatie: Kom in contact met je spirituele begeleider

Met deze drummeditatie ga je de ontmoeting aan met jouw spiritueel begeleider. Je kunt deze elk moment van de dag doen als je rust of ontspanning nodig hebt. Zoek een lekker rustig plekje voor jezelf waar je niet gestoord wordt. De meditatie kan het best zittend gedaan worden. Tevens blijf je bij inschrijving op de hoogte van aanvullingen en leuke weetjes in onze blogs. En je komt meer te weten over onze andere activiteiten. Je verplicht je tot niets. Ga nu maar genieten van deze gratis drummeditatie.?

N

Je kunt deze meditatie dagelijks doen

N

Deze wonderlijke verbinding ervaren

N

Een moment voor jezelf

N

Heel fijn om de dag mee te beginnen of de dag mee af te sluiten

Gratis meditatie ontmoet je spiritueel begeleider
Hoe ontmoet ik mijn spiritueel begeleider meditatie

Even kort over Gerard

Gerard is al meer dan 20 jaar bezig met spiritualiteit en het bewust beoefenen van sjamanistische rituelen. Hij heeft deelgenomen aan zweethutten en vuurlopen en daarna deze begeleidt. Hij is zich gaan verdiepen in het sjamanisme en in de Dna code van de ziel heeft zich deze levenswijze eigen gemaakt. Hij maakt online trainingen, is coach en therapeut.

De drum is daarbij een belangrijk onderdeel in geworden. Gerard heeft al meer dan 1500 drums mogen maken. Verder heeft hij 13 jaar workshops gegeven waarin volwassenen en kinderen zelf hun drum konden maken. Hij heeft zich verdiept in het gebruik van de drum en hoe deze te gebruiken in de nieuwe tijd en dit heeft geleid tot de training Allround Drumteachings Aquarius Edition.

Hij biedt je nu een drummeditatie aan waarin je contact kan komen met je spiritueel begeleider. Nu wil hij deze aan jou kado doen. Zodat ook jij kunt gaan ervaren hoe een drum je kan helpen met dit contact en wat de ondersteuning van de drum hierin bijdraagt en hoe relaxed je hiervan wordt. Laat je meenemen in deze reis naar je innerlijke wereld.