Disclaimer

Algemeen

NatuurlijkZijn, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Eindhoven onder nummer 50643843, is verantwoordelijk voor de inhoud van de website NatuurlijkZijn.nl.

Het is niet toegestaan om (gedeelten) hiervan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder schriftelijke toestemming. Voor persoonlijk, niet commercieel gebruik is deze toestemming niet nodig.

Als je gebruik maakt van de informatie op deze website geef je aan akkoord te gaan met onderstaande voorwaarden en bepalingen.

Inhoud

Je kunt geen rechten ontlenen aan de gegevens op deze website.

NatuurlijkZijn streeft ernaar actuele en correcte informatie aan te bieden, maar kan niet garanderen dat alle opgenomen informatie in alle gevallen daadwerkelijk actueel, correct en volledig is.

NatuurlijkZijn aanvaardt daarom in geen geval aansprakelijkheid in welke vorm dan ook, bij schade of letsel als gevolg van, of voortvloeiend uit het gebruik van de informatie van deze website. Voor eventuele verbeteringen van de opgenomen gegevens houden wij ons aanbevolen.

Hoewel wij alles in het werk stellen om misbruik te voorkomen, is NatuurlijkZijn niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website worden doorgestuurd of openbaar worden gemaakt.

NatuurlijkZijn heeft uitsluitend de doelstelling geïnteresseerden in de behandelvormen/therapie te informeren over de bijdrage die onze diensten in de meest ruime zin van het woord kunnen leveren aan het behoud van een goede gezondheid en/het herstel daarvan of aan de groei en ontwikkeling van iemand. Daarnaast stelt zij deze geïnteresseerden op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in hun praktijk in relatie tot gezondheid, groei en ontwikkeling in de breedste zin van het woord.

NatuurlijkZijn kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de gepubliceerde informatie.

Medische diagnose

Deze site is niet bedoeld als vervanging van een medische diagnose en de lezer wordt nadrukkelijk geadviseerd zijn of haar arts te raadplegen voor specifieke informatie over zijn persoonlijke gezondheidssituatie.

Aan de berichtgevingen die NatuurlijkZijn publiceert kun je geen rechten ontlenen en niet beschouwen als een aanbeveling om ziektes te behandelen.

De naam NatuurlijkZijn wordt door ons gevoerd en het is niet de bedoeling als je in dezelfde branche zit dat je deze naam ook kunt gebruiken voor je praktijk.

Vragen of klachten

Heb je vragen/klachten of opmerkingen over onze disclaimer?

Deze kun je e-mailen naar: info@natuurlijkzijn.nl