Home » Blog » Zelfrealisatie » Kortingscode Paranormaal Alternatief Beurs 3 & 4 juni 2023
paranormaal alternatief kortingscode september 2022

Kortingscode Paranormaal Alternatief Beurs 3 & 4 juni 2023

door | 10 feb, 2023 | AnsZichtkaarten, Beurs, Zelfrealisatie

Over de beurs:

Paranormaal Alternatief is hét spirituele event van Nederland en voor iedereen die geïnteresseerd is in spiritualiteit, bewustwording en het ontastbare! Beleef een weekend vol spirituele workshops, lezingen, muziekconcerten en podiumdemonstraties. De Beurs is in de Broodfabriek, Volmerlaan 12 in Rijswijk van 10.00 – 17.00 uur.

Gerard is natuurlijk bij dit event aanwezig en geeft consulten.  Je kunt natuurlijk ook voor informatie over de Allroundrumteachings bij hem terecht. Stand O15.

Wil jij hier ook bij aanwezig zijn gebruik dan de volgende kortingscode:

Natuurlijk

Je kunt deze invullen als je hieronder online je ticket besteld.

Over ons

 

Ans en Gerard Portheine NatuurlijkZijnNatuurlijkZijn,

Is een team van “what you see is what you get”. Doorheen het leven blijven we leren en ontdekken. Wij zien het als een aanvulling en zinvol om ons zelf te blijven ontwikkelen zeker als je met iets kostbaars werkt als “de mens”. De nieuw verworven inzichten of kennis willen we met jullie delen in de vorm van blogs. Deze informatie kan wat stof doen opwaaien omdat het wat controversieel kan aandoen. Mocht je vragen over een bepaald onderwerp hebben dan horen wij het graag. Werkt het verstikkend of moet je ervan hoesten is het advies om de ramen tegen elkaar open te zetten zodat de stof eruit kan waaien.

Gerelateerde artikelen

Spiritueel moederdag cadeau tip

Spiritueel moederdag cadeau tip

Een orgineel spiritueel moederdag cadeau is moeilijk te vinden. Hier een cadeau waar je vast nog niet aan gedacht hebt. Spiritueel, dagelijks te gebruiken en een cadeau waar iemand heel lang plezier van heeft voor een prijs die betaalbaar is.

lees verder
Tweelingzielen

Tweelingzielen

De ziel is gesplitst door de Eenheid tijdens de oerknal waardoor de tweelingzielen zijn ontstaan. De belangrijke reden hiervan is om de ziel…

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin