Home » Blog » Allround Drumteachings Aquarius Edition » Het gebruik van een sjamanendrum in je massage praktijk

Het gebruik van een sjamanendrum in je massage praktijk

door | 26 jan, 2024 | Allround Drumteachings Aquarius Edition, Drumsessies, Sjamanendrum, sjamanisme

Het gebruik van een sjamanistische drum of een vegan handdrum bij massagesessies biedt talloze voordelen voor zowel de masseur als de ontvanger van de massage. Deze eeuwenoude beoefening is diep geworteld in de tradities van sjamanistische culturen over de hele wereld en heeft bewezen effectief te zijn bij het bevorderen van ontspanning, heling en verbinding met de geesteswereld. Gelukkig kun je leren hoe je deze krachtige techniek kunt toepassen met behulp van de Allround Drumteachings, een online-training die zich richt op het gebruik van oude overleveringen en traditionele gebruiken.

Ten eerste zorgt het gebruik van een drum tijdens een massagesessie voor een diepere ontspanning van de ontvanger. Het ritmische geluid en de trillingen van de drum helpen om het zenuwstelsel te kalmeren en stress te verminderen. Hierdoor kan de ontvanger gemakkelijker loslaten en zich overgeven aan de massage, wat resulteert in een diepere ervaring van ontspanning en welzijn.

Daarnaast helpt de drum bij het bevorderen van heling op zowel fysiek als energetisch niveau. Het ritmische geluid van de drum stimuleert de doorbloeding en kan de bloeddruk verlagen, wat bijdraagt aan het algehele welzijn van de ontvanger. Bovendien kan de trilling de ontvanger helpen bij het losmaken van blokkades in het lichaam en het vrijmaken van geblokkeerde energie.

Een andere toepassing van een drum tijdens massagesessies is de mogelijkheid om te communiceren met de geesteswereld. Volgens sjamanistische tradities is de drum een middel voor het raken van de spirituele wereld en het openen van deuren naar andere dimensies. Door het ritme en de intentie van de drum te combineren met meditatie en visualisatie, kun je als therapeut contact maken met spirituele gidsen, voorouders en andere hogere machten. Dit opent de deur voor het ontvangen van helende inzichten en begeleiding tijdens de massagesessie, waardoor de ervaring nog diepgaander wordt. Zo kan de psychosomatische benadering het herstelproces positief beïnvloeden.

De Allround Drumteachings bieden een unieke kans om deze oude kunst te leren en te integreren in je massagesessies. Door te putten uit eeuwenoude overleveringen en traditionele gebruiken, biedt deze online-training een diepgaand begrip van de sjamanistische drumtechniek en hoe deze toe te passen in een moderne context. Bovendien leer je ook hoe je effectief kunt communiceren met de geesteswereld en gebruik kunt maken van hun helende krachten tijdens de massagesessie.

Kortom, het gebruik van een drum bij massagesessies heeft talloze voordelen, waaronder diepere ontspanning, bevordering van heling en het openen van deuren naar de geesteswereld. Met de Allround Drumteachings kun je deze krachtige techniek leren en integreren in je eigen praktijk, waardoor je een nieuwe dimensie aan je massagesessies kunt toevoegen en de helende ervaring voor zowel jezelf als je klanten kunt vergroten.

Begin hier jouw reis naar drumtherapeut!

Ben jij geïnteresseerd in het leren van deze eeuwenoude praktijk?

Wil jij graag de voordelen van het gebruik van een drum ervaren en leren hoe je dit kunt integreren tijdens massagesessies?

Wacht dan niet langer en schaf de Allround Drumteachings online-training aan. Neem deel aan deze unieke kans om de oude tradities levend te houden. Transformeer jouw massagesessies en maak een diepgaand verschil in het welzijn van jou en jouw cliënten.

Over ons

 

Ans en Gerard Portheine NatuurlijkZijnNatuurlijkZijn,

Is een team van “what you see is what you get”. Doorheen het leven blijven we leren en ontdekken. Wij zien het als een aanvulling en zinvol om ons zelf te blijven ontwikkelen zeker als je met iets kostbaars werkt als “de mens”. De nieuw verworven inzichten of kennis willen we met jullie delen in de vorm van blogs. Deze informatie kan wat stof doen opwaaien omdat het wat controversieel kan aandoen. Mocht je vragen over een bepaald onderwerp hebben dan horen wij het graag. Werkt het verstikkend of moet je ervan hoesten is het advies om de ramen tegen elkaar open te zetten zodat de stof eruit kan waaien.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Tweet
Share
Share
Pin