Koordje met Tigerbells € 12,50  € 10,-

Tigerbells hebben in het Oosten een beschermende functie. De tijger die afgebeeld is op de bel verjaagt de negatieve energieën. Zo werden ze in Tibet en China bij pas geborenen en baby’s om de enkels gebonden. Als er een boze geest bij de baby kwam, werd de baby onrustig en ging met de beentjes bewegen en door het gerinkel van het belletje werd de geest verjaagd. In de Feng shui is er een gebruik om ze aan de buitenkant van de deur te hangen wat dan dezelfde functie heeft, namelijk de negatieve energie buiten te houden.

De koordjes met de Tigerbells zijn fijn om te gebruiken als sleutelhanger aan je telefoon, portemonee of rugzak. Maar de echte creatieveling weet er nog wel andere bestemmingen voor zoals aan een drum of drumstok bevestigen zodat deze tijdens het drummen zachtjes mee rinkelt of ten behoeve van een krachtvoorwerp.

 

Er komt € 2,- verzendkosten bij. Bij een bestelling van 3 of meer wordt dit € 3,95.

Wil je in combinatie met andere producten bestellen dan graag ook een mail zodat je maar 1 x verzendkosten betaald.

Keuze uit de volgende kleuren: Rood, Roze,  licht Roze (nog 2) en Blauw (nog  1). Laat even in een mail weten welke kleur je wilt bij je bestelling. Paars + Oranje uitverkocht.

WHITE SAGE  23 cm  123 gram  Ø 5cm  € 13,-

Witte salie is een van de kruiden die tegenwoordig gebruikt worden voor verschillende toepassingen van reinigen. Reinigen wordt ook wel smudgen genoemd. Zo zijn verschillende kruiden die de negatieve energieën verjagen en ook kruiden die positieve energieën uitnodigen.

Salie wordt over het algemeen gebruikt bij het uitvoeren van ceremonies binnenshuis of buitenshuis. Dit kan voor, tijdens en na een ceremonie. Na een ceremonie is het vooral bedoeld om je eigen energetisch veld op te ruimen en het gebied waar je de ceremonie gedaan terug te geven aan de oorspronkelijke energieën. Deze hoeven niet per definitie negatief te zijn. Vaak wordt het terug geven van de ruimte niet gedaan en dit komt simpelweg doordat men dit niet weet of over de juiste kennis beschikt.

Over het algemeen wordt de salie gebrand met het gebruik van een Abalone schelp welke dient als schaal om de salie op te leggen of in te branden. Losse salie kan gebrand worden met kooltjes die ook voor wierook gebruikt worden die dan in de schelp liggen. Let wel op dat je schelp niet op een (ver)brandbare ondergrond zet. Om de saliebundel te doven kun je een potje met zand of zout gebruiken en buiten kan het in de grond gehouden worden totdat het geheel gedoofd is.

Symbolisch vertegenwoordigen de schelp het element water, de salie de aarde, het aansteken het vuur en de rook de lucht.

Er komt nog € 5,95 verzendkosten bij. Wil je meerdere producten tegelijk bestellen, stuur ons dan een mail met het gewenste. Dan sturen we daar een factuur voor.

Inzichtkaarten
AnsZichtkaarten

AnsZichtkaarten – Inzichtkaarten set met 62 zielsaanwijzingen €17,50

Wat deze kaarten zo uniek maakt is dat ze je aanwijzingen en verheldering geven als je even van de kaart bent. Ze zijn op mediamieke wijze aan Ans doorgegeven en raken je meteen op een diepere laag. De Anszichtkaarten geven aan in welk proces of fase van je proces je zit. Ze geven je een mogelijkheid of richting aan van welke stappen je kunt nemen om de situatie of omstandigheid weer in kaart te brengen. Je zult ervaren dat je meteen rustiger wordt als je er een getrokken hebt voor jezelf. Door middel van dit miniconsult krijg je weer een heldere kijk op de situatie.

Ook als je zelf therapeut /coach bent is dit een aanvulling om te gebruiken in je praktijk. Je kunt ze inzetten bij het begin van een traject, als je even niet meer weet welke kant je op moet of als bevestiging aan het einde van een sessie. Je zult verrast zijn welke kracht er spreekt uit de kaarten.

Zicht op jouw situatie door reflectie, inzicht en groei.

Er komt nog € 3,95 verzendkosten bij.