Home » Blog » De Ziel » Kortingscode € 10,- op de entreeprijs Vakbeurs Massage-complementair Gorinchem 3 & 4 maart 2023

Kortingscode € 10,- op de entreeprijs Vakbeurs Massage-complementair Gorinchem 3 & 4 maart 2023

door | 7 jan, 2023 | De Ziel

Wij staan op de MASSAGE-COMPLEMENTAIRVAKBEURS / MAP-Expo 3 en 4 maart 2023 en daarom kunnen we je € 10,- korting aanbieden op de entreeprijs.

Kom jouw beroepsuitoefening in de complementaire zorg professionaliseren, uitbreiden of starten. Het is de enige beurs met verkoop en informatie die massage en complementair combineert. De vakbeurs richt zich niet alleen op jouw klanten maar ook op jouzelf. Ontdek als zorgprofessional het nut van expertise en integratie van aanvullende producten, praktijkprofessie en behandelingen in je dagelijkse werkzaamheden.

Het is een beurs vol inspiratie, (gratis) lezingen/workshops, behandelingen, demonstraties, concrete ideeën en nieuwe ontmoetingen. 

Dit jaar is deze in samenwerking met MAP-Expo (Medische en Aromatische Planten); een wereldwijd platform. Door deze twee vakbeurzen te combineren, kunnen we een nog breder aanbod bieden aan de circa 3.000 vakgenoten die zich willen professionaliseren in de complementaire zorg. 

Samen vormen we hét evenement voor masseurs, therapeuten en zorgprofessionals die geïnteresseerd zijn in holistische genezing en natuurgeneeskunde.

Een uitstekende gelegenheid om uw internationale netwerk uit te breiden. 

Deze “samen Natúúrlijk beter” beurs vindt plaats op vrijdag 3 en zaterdag 4 maart 2023 in Next Level Gorinchem. 

Wij staan hier met de Allround Drumteachings is ontwikkeld om de mens meer in hun eigen kracht te zetten. Door de oude healingtechnieken te implementeren in de huidige methodieken ontstaat er een innerlijke synergie bij de cliënt. Dit zorgt ervoor dat het slachtoffergedrag transformeert naar een daadkrachtige zijnskracht. De magie van het “zijn” zit niet in het brein. 

Wat kan een sjamanendrum toevoegen aan jouw coachings – of massagepraktijk? 

Psychosomatisch gezien veroorzaakt het hoofd de meeste blokkades in het lijf en door die spanning zet men zich strak en verkrampt de hele zaak. De resonantie van een drum brengt een natuurlijke trilling in het lichaam waardoor het sneller ontspant en het hoofd uit gezet wordt.

Verder hebben we de AnsZichtkaarten bij, deze inzichtkaartenset is een unieke aanvulling in iedere praktijk.

 

Gebruik je bij de link onder onderstaande knop onze code

natuurlijk

dan betaal je i.p.v. €20,- maar €10,- beursentree.

Graag tot ziens op de beurs!

Over ons

 

Ans en Gerard Portheine NatuurlijkZijnNatuurlijkZijn,

Is een team van “what you see is what you get”. Doorheen het leven blijven we leren en ontdekken. Wij zien het als een aanvulling en zinvol om ons zelf te blijven ontwikkelen zeker als je met iets kostbaars werkt als “de mens”. De nieuw verworven inzichten of kennis willen we met jullie delen in de vorm van blogs. Deze informatie kan wat stof doen opwaaien omdat het wat controversieel kan aandoen. Mocht je vragen over een bepaald onderwerp hebben dan horen wij het graag. Werkt het verstikkend of moet je ervan hoesten is het advies om de ramen tegen elkaar open te zetten zodat de stof eruit kan waaien.

Gerelateerde artikelen

De Ziel

De Ziel

Wat is de ziel? De ziel is ontstaan toen de Eenheid besloten had dat deze op zoek wilde gaan naar inzicht. We kunnen de Eenheid daarom ook wel ‘De...

lees verder
Tweelingzielen

Tweelingzielen

De ziel is gesplitst door de Eenheid tijdens de oerknal waardoor de tweelingzielen zijn ontstaan. De belangrijke reden hiervan is om de ziel…

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin