Home » Blog » Zelfrealisatie » Kortingscode Spiritueel Alternatief Beurs 6 & 7 april 2024

Kortingscode Spiritueel Alternatief Beurs 6 & 7 april 2024

door | 25 feb, 2024 | AnsZichtkaarten, Beurs, Zelfrealisatie

Over de beurs:

Spiritueel Alternatief is hét spirituele event van Nederland en voor iedereen die geïnteresseerd is in spiritualiteit, bewustwording en het ontastbare! Beleef een weekend vol spirituele workshops, lezingen, muziekconcerten en podiumdemonstraties. De Beurs is in de Broodfabriek, Volmerlaan 12 in Rijswijk van 10.00 – 17.00 uur.

We zijn natuurlijk bij dit event aanwezig.

Gerard & Ans geven consulten. Je kunt natuurlijk ook voor informatie over de Allroundrumteachings bij ons terecht. Je kunt ons vinden bij stand: F01

Wil jij hier ook bij aanwezig zijn gebruik dan de volgende kortingscode:

NATUURLIJKZIJN

Je kunt deze invullen als je hieronder online je ticket besteld.

paranormaal alternatief kortingscode september 2022

Over ons

 

Ans en Gerard Portheine NatuurlijkZijnNatuurlijkZijn,

Is een team van “what you see is what you get”. Doorheen het leven blijven we leren en ontdekken. Wij zien het als een aanvulling en zinvol om ons zelf te blijven ontwikkelen zeker als je met iets kostbaars werkt als “de mens”. De nieuw verworven inzichten of kennis willen we met jullie delen in de vorm van blogs. Deze informatie kan wat stof doen opwaaien omdat het wat controversieel kan aandoen. Mocht je vragen over een bepaald onderwerp hebben dan horen wij het graag. Werkt het verstikkend of moet je ervan hoesten is het advies om de ramen tegen elkaar open te zetten zodat de stof eruit kan waaien.

Gerelateerde artikelen

Wacht eens even! Waarom wachten?

Wacht eens even! Waarom wachten?

Ik sprak laatst een cliënt die iets te lang gewacht had met weer een afspraak te maken en helemaal onderuit was gegaan. Op mijn vraag waarom ze te lang gewacht had vertelde ze dat ze dacht dat ze er alleen uit wilde komen en dacht dat ze dat wel kon.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin