Home » Blog » Zelfrealisatie » Kortingscode Spiritueel Alternatief Beurs 6 & 7 april 2024

Kortingscode Spiritueel Alternatief Beurs 6 & 7 april 2024

door | 25 feb, 2024 | AnsZichtkaarten, Beurs, Zelfrealisatie

Over de beurs:

Spiritueel Alternatief is hét spirituele event van Nederland en voor iedereen die geïnteresseerd is in spiritualiteit, bewustwording en het ontastbare! Beleef een weekend vol spirituele workshops, lezingen, muziekconcerten en podiumdemonstraties. De Beurs is in de Broodfabriek, Volmerlaan 12 in Rijswijk van 10.00 – 17.00 uur.

We zijn natuurlijk bij dit event aanwezig.

Ans & Gerard geven hier consulten. Bij Ans kun je terecht voor een zielsafstemming met hartje. Het edelstenen hartje wat je uitzoekt krijg je mee naar huis. Een consult met Gerard is met sleutelkaarten. Je krijgt hierbij aanwijzingen voor de komende periode. Je kunt natuurlijk ook voor informatie over de Allroundrumteachings bij ons terecht. Je kunt ons vinden bij stand: F01

Wil jij hier ook bij aanwezig zijn gebruik dan de volgende kortingscode:

NATUURLIJKZIJN

Je kunt deze invullen als je hieronder online je ticket besteld.

paranormaal alternatief kortingscode september 2022

Over ons

 

Ans en Gerard Portheine NatuurlijkZijnNatuurlijkZijn,

Is een team van “what you see is what you get”. Doorheen het leven blijven we leren en ontdekken. Wij zien het als een aanvulling en zinvol om ons zelf te blijven ontwikkelen zeker als je met iets kostbaars werkt als “de mens”. De nieuw verworven inzichten of kennis willen we met jullie delen in de vorm van blogs. Deze informatie kan wat stof doen opwaaien omdat het wat controversieel kan aandoen. Mocht je vragen over een bepaald onderwerp hebben dan horen wij het graag. Werkt het verstikkend of moet je ervan hoesten is het advies om de ramen tegen elkaar open te zetten zodat de stof eruit kan waaien.

Gerelateerde artikelen

Wat is dan liefde?

In vrijheid kiezen voor JA of NEE. Ongeacht of de andere het leuk vindt of niet. Het maatschappelijke beeld is dat ”wie goed doet, goed ontmoet” of deze “heb je naaste lief zoals je jezelf lief hebt”. De strekking wordt uitgelegd als, dat jij iets goed doet voor een ander dan zijn ze ook goed voor jou. Het zijn levensgevaarlijke misinterpretaties van het mooiste wat er is. Liefde begint bij zelfliefde. Lees verder in deze blog!

lees verder
Spiritueel moederdag cadeau tip

Spiritueel moederdag cadeau tip

Een orgineel spiritueel moederdag cadeau is moeilijk te vinden. Hier een cadeau waar je vast nog niet aan gedacht hebt. Spiritueel, dagelijks te gebruiken en een cadeau waar iemand heel lang plezier van heeft voor een prijs die betaalbaar is.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin