Home » Blog » Allround Drumteachings Aquarius Edition » Een trommel gebruiken in je praktijk!? Waarom zou je dat nou doen?

Een trommel gebruiken in je praktijk!? Waarom zou je dat nou doen?

door | 3 nov, 2023 | Allround Drumteachings Aquarius Edition, Beurs, Sjamanendrum, sjamanisme

Muziek brengt mensen in een gemoedstoestand en wordt gebruikt om emoties te voelen en te doorvoelen. Zo werkt ook een trommel. De ritmische basale sound heeft een extatische/ trance-formerende  werking waardoor er iets gebeurt in het brein. De mens kan door de lagen van angst en weerstand afzakken naar een gevoelsplek die nog onder het buikgevoel ligt. Dit is de plek van her-creatie en contact maken met het innerlijke weten. Een keuze die hier gemaakt wordt zal een eigen gefundeerde keuze zijn waar de mens volledig achter kan staan. Zonder oordelend brein kan de mens de ware bedoeling van zijn doel hier opnieuw manifesteren. Het oude script achterlatend door het nieuwe te maken.

Nou, daarom dus.

Allround Drumteachings een verrassende methode voor je cliënt. Een oeroude methode in een eigentijds jasje. Dit zorgt voor een explosieve groei in je praktijk.

Wij, Ans & Gerard, begeleiden al meer dan 15 jaar mensen met hun drum. Gerard heeft als meesterdrumbouwer meer dan 2300 drums gemaakt en meer dan 450 drumworkshops gegeven. Daarnaast hebben we talloze drumcirkels en rituelen georganiseerd, advies gegeven en anderen opgeleid als drumbouwers. We hebben onze kennis in een online training verwerkt, waardoor we nog veel meer mensen kunnen bereiken. Al meer dan 375 mensen hebben onze volledige training gekocht!

Wil je meer over de training weten dan kun je ook met korting op de entree ons ontmoeten op de Internationaal Therapeut Beurs in Houten.

Wil jij ook meer verbinding met je innerlijke ritme?

Over ons

 

Ans en Gerard Portheine NatuurlijkZijnNatuurlijkZijn,

Is een team van “what you see is what you get”. Doorheen het leven blijven we leren en ontdekken. Wij zien het als een aanvulling en zinvol om ons zelf te blijven ontwikkelen zeker als je met iets kostbaars werkt als “de mens”. De nieuw verworven inzichten of kennis willen we met jullie delen in de vorm van blogs. Deze informatie kan wat stof doen opwaaien omdat het wat controversieel kan aandoen. Mocht je vragen over een bepaald onderwerp hebben dan horen wij het graag. Werkt het verstikkend of moet je ervan hoesten is het advies om de ramen tegen elkaar open te zetten zodat de stof eruit kan waaien.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Tweet
Share
Share
Pin