Home » Blog » Beurs » Kortingscode € 10,- op de entreeprijs Vakbeurs Massage-Complementair Gorinchem 19 & 20 april 2024

Kortingscode € 10,- op de entreeprijs Vakbeurs Massage-Complementair Gorinchem 19 & 20 april 2024

door | 7 jan, 2024 | Beurs, Online training, Webshop

Wij staan op de MASSAGE-COMPLEMENTAIRVAKBEURS / MAP-Expo 19 & 20 april 2024 en daarom kunnen we je € 10,- korting aanbieden op de entreeprijs.

Op 19 en 20 april zijn wij te vinden op de Massage & Complementair Vakbeurs! Dé ontmoetingsplek voor masseurs, therepeuten en zorgprofessionals in de holistische zorg. Ben je op zoek naar inspiratie om jouw praktijk te laten groeien en vernieuwen? Of wil je graag jouw expertise als masseur of therapeut verbreden om jouw cliënten nog beter te kunnen helpen? Bezoek dan deze beurs! Ontmoet andere professionals in jouw vakgebied en ontdek hoe je kunt blijven groeien in de wereld van natuurlijke gezondheid. 

Het is een beurs vol inspiratie, (gratis) lezingen/workshops, behandelingen, demonstraties, concrete ideeën en nieuwe ontmoetingen.

Dit is een zeer aan te bevelen evenement voor masseurs, therapeuten en zorgprofessionals die geïnteresseerd zijn in holistische genezing en natuurgeneeskunde.

Een uitstekende gelegenheid om uw internationale netwerk uit te breiden.

Wij staan hier met de Allround Drumteachings is ontwikkeld om de mens meer in hun eigen kracht te zetten. Door de oude healingtechnieken te implementeren in de huidige methodieken ontstaat er een innerlijke synergie bij de cliënt. Dit zorgt ervoor dat het slachtoffergedrag transformeert naar een daadkrachtige zijnskracht. De magie van het “zijn” zit niet in het brein.

Wat kan een sjamanendrum toevoegen aan jouw coachings – of massagepraktijk?

Psychosomatisch gezien veroorzaakt het hoofd de meeste blokkades in het lijf en door die spanning zet men zich strak en verkrampt de hele zaak. De resonantie van een drum brengt een natuurlijke trilling in het lichaam waardoor het sneller ontspant en het hoofd uit gezet wordt.

Verder hebben we de AnsZichtkaarten bij, deze inzichtkaartenset is een unieke aanvulling in iedere praktijk.

 

Gebruik je bij de link onder onderstaande knop onze code

natuurlijkzijn

dan betaal je i.p.v. €20,- maar €10,- beursentree.

Graag tot ziens op de beurs!

Over ons

 

Ans en Gerard Portheine NatuurlijkZijnNatuurlijkZijn,

Is een team van “what you see is what you get”. Doorheen het leven blijven we leren en ontdekken. Wij zien het als een aanvulling en zinvol om ons zelf te blijven ontwikkelen zeker als je met iets kostbaars werkt als “de mens”. De nieuw verworven inzichten of kennis willen we met jullie delen in de vorm van blogs. Deze informatie kan wat stof doen opwaaien omdat het wat controversieel kan aandoen. Mocht je vragen over een bepaald onderwerp hebben dan horen wij het graag. Werkt het verstikkend of moet je ervan hoesten is het advies om de ramen tegen elkaar open te zetten zodat de stof eruit kan waaien.

Gerelateerde artikelen

Wil je met je drum verder groeien als therapeut of wil je als therapeut aan de slag?

Wil je met je drum verder groeien als therapeut of wil je als therapeut aan de slag?

De online training Allround Drumteachings Aquarius Edition is erkend/ geaccrediteerd door de GRO (Gat Register Opleidingen). Dit betekent dat Complementaire Alternatieve Therapeuten deze opleiding kunnen volgen als aanvullende opleiding. Ook kunnen studenten van deze online training gebruik maken van de college deal van CAT (Complementaire Alternatieve Therapeuten). Dit betekent dat je, je gratis kunt aansluiten bij CAT-collectief.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin