Home » Blog » Sjamanendrum » Wil jij ook leren hoe je soul retrieval geeft?

Wil jij ook leren hoe je soul retrieval geeft?

door | 19 mrt, 2024 | Allround Drumteachings Aquarius Edition, Beurs, Geen categorie, Online training, Sjamanendrum, sjamanisme

Soul retrieval is erop gericht om de verborgen, verloren of achtergelaten delen van jezelf of bij anderen terug te brengen in het bewustzijn. De afgesplitste delen zijn fragmenten in je leven waar iets gebeurde wat je op dat moment niet kon bevatten, ze worden ook traumadelen genoemd. Het was simpelweg op dat moment te groot voor je en je was er niet krachtig of machtig genoeg voor om het te stoppen. Ons brein heeft daar een overlevingsdeel gecreëerd om toch als individu (gezond deel) door te kunnen in het leven en heeft het traumadeel grotendeels verdrongen.

Het betekent dat je authenticiteit versplinterd is en dit kan je later in je leven parten gaan spelen. Omdat het een deel van jou is zal het zich keer op keer aandienen. Dit kan lastig zijn en je in de weg staan. Ergens voel je dat je dat niet wilt want het was een traumatische ervaring en daarnaast vertelt je hoofd ook nog dat je het niet moet doen. Aan de andere kant dringt het naar boven en voel je dat je er iets aan wilt doen. Een gestorven zielendeel kun je het best beschrijven als een overweldigend gevoel wat niet gedragen kon worden op het moment van ontstaan. In tegenstelling tot vroeger kun je het gevoel wat met de overweldigende gebeurtenis gepaard gaat nu wel dragen. De twijfel of tegenwerking die je kunt ervaren komt omdat je overlevingsdeel is blijven hangen op het moment van ontstaan en in de loop der tijd veel macht over je heeft verworven.

Sjamanistische methode om de zielendelen te helen.

Een manier om deze delen terug in het bewustzijn te krijgen is door het gebruiken van een drum om het hoofd uitschakelen. Hierdoor krijgt het zielendeel de aandacht en mogelijkheid om er te mogen zijn en weer een legitiem deel van jou te worden. Het wordt dan gezien zonder de angstgevoelens die het hoofd normaliter op het voorval projecteert.

In de Allround Drumteachings Aquarius Edition leer je hoe je mensen begeleid in soulretrieval. Je leert meerdere manieren om de cliënt heling te bieden en de kracht in zichzelf te herwinnen en authentieker door het leven te gaan. Leer de verschillende manieren om een op je cliënt afgestemde soulretrieval te geven. Naast Soulretrieval leer je ook Krachtdierreizen, Trancereizen, Questdrumming, Healingdrummen, Vortexdrummen, Soulbreathing, je gids of krachtdier ontmoeten.

Meer lezen over de toepassingen van de drum?

Pak hier je lentevoordeel!

Over ons

 

Ans en Gerard Portheine NatuurlijkZijnNatuurlijkZijn,

Is een team van “what you see is what you get”. Doorheen het leven blijven we leren en ontdekken. Wij zien het als een aanvulling en zinvol om ons zelf te blijven ontwikkelen zeker als je met iets kostbaars werkt als “de mens”. De nieuw verworven inzichten of kennis willen we met jullie delen in de vorm van blogs. Deze informatie kan wat stof doen opwaaien omdat het wat controversieel kan aandoen. Mocht je vragen over een bepaald onderwerp hebben dan horen wij het graag. Werkt het verstikkend of moet je ervan hoesten is het advies om de ramen tegen elkaar open te zetten zodat de stof eruit kan waaien.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Tweet
Share
Share
Pin