Home » Blog » De Ziel » Wat doet een sjamanendrum?

Wat doet een sjamanendrum?

door | 7 mrt, 2022 | Allround Drumteachings Aquarius Edition, Drumsessies, Sjamanendrum

Een sjamanendrum is voor vele doeleinden geschikt. Maar niet iedereen is op de hoogte van de vele mogelijkheden. Hieronder schetsen we er enkele.
Het hoofd of gedachten worden uitgeschakeld omdat de hersenen in een droomstaat worden gebracht door de trilling van de drum.
Weerstand en spanning in het lichaam nemen af waardoor er ruimte komt voor heling en herstel.
Op een andere manier inzicht krijgen in zaken en dingen om deze processen te versnellen en te ondersteunen. Dit is vooral bij coaching een ultieme aanvulling.
Vangt de aandacht van kinderen en biedt een veilig gevoel en geeft rust. Is vooral werkzaam bij kinderen die slecht slapen.
De trilling is gelijk aan de hartslag van moeder die ze ervaarde in de baarmoeder.
Geeft plezier bij oudere mensen die zich eenzaam voelen of in de geriatrie verblijven.
Wil jij leren hoe je de drum optimaal kan gebruiken zowel voor jezelf, je gezin of als professioneel therapeut? Doe dan mee met onderstaande training:

Over ons

 

Ans en Gerard Portheine NatuurlijkZijnNatuurlijkZijn,

Is een team van “what you see is what you get”. Doorheen het leven blijven we leren en ontdekken. Wij zien het als een aanvulling en zinvol om ons zelf te blijven ontwikkelen zeker als je met iets kostbaars werkt als “de mens”. De nieuw verworven inzichten of kennis willen we met jullie delen in de vorm van blogs. Deze informatie kan wat stof doen opwaaien omdat het wat controversieel kan aandoen. Mocht je vragen over een bepaald onderwerp hebben dan horen wij het graag. Werkt het verstikkend of moet je ervan hoesten is het advies om de ramen tegen elkaar open te zetten zodat de stof eruit kan waaien.

Gerelateerde artikelen

Werken met de dubbele drum

Hier vindt je informatie over de dubbele drum en de Dyangro – tibetaanse meditatie drum. Sommige sjamanen hebben een voorkeur voor de dubbele drum. Dit omdat het de samensmelting tussen de mannelijke en vrouwelijke verenigt en door de

lees verder

Online Drumteachings ondertiteld

Tijdens het maken van de online drumtraining kreeg ik een ingeving dat ik de video’s zou kunnen ondertitelen. Dit had verschillende redenen onder meer dat de Vlaamse zuiderburen dit dan ook beter zouden kunnen volgen. Een andere reden is dat ik Limburgs praat

lees verder

0 Reacties

Tweet
Share
Share
Pin