Home » Blog » De Ziel » Online Drumteachings ondertiteld

Online Drumteachings ondertiteld

door | 18 feb, 2022 | Allround Drumteachings Aquarius Edition, Sjamanendrum

Deze training geeft een nieuwe kijk op de komende tijdEen drumcirkel is een bijeenkomst

Tijdens het maken van de online drumtraining kreeg ik een ingeving dat ik de video’s zou kunnen ondertitelen. Dit had verschillende redenen onder meer dat de Vlaamse zuiderburen dit dan ook beter zouden kunnen volgen. Een andere reden is dat ik Limburgs praat wat voor veel mensen in Nederland wat moeilijker te volgen is. Maar deze ingeving (intuïtie) had ik in de wind geslagen en ik ben door gegaan met het maken van de training en heb deze uitgebracht.

Nu wil het dus zo zijn dat ik een berichtje kreeg van een persoon die eerder bij ons een drum gemaakt had en waarvan ik wist dat hij een gehoorbeschadiging had. Hij complimenteerde mij dat de training goed was maar dat hij mij niet goed kon verstaan maar wel kon zien en horen hoe dat met de drum moest. Dus op deze manier kwam ik erachter dat ik weer niet geluisterd had naar mijn innerlijke stem, dus ik zou beter nog meer gaan drummen 😃. Ik ben dus alle video’s gaan ondertitelen en heb deze opnieuw in de training gezet. Als dank, tenminste ik zie het zo, kreeg ik een bedankje van een Vlaamse dame die de training al had voordat het ondertiteld was en ze zei dat de training er nu nog beter en waardevoller door is geworden.

Over ons

 

Ans en Gerard Portheine NatuurlijkZijnNatuurlijkZijn,

Is een team van “what you see is what you get”. Doorheen het leven blijven we leren en ontdekken. Wij zien het als een aanvulling en zinvol om ons zelf te blijven ontwikkelen zeker als je met iets kostbaars werkt als “de mens”. De nieuw verworven inzichten of kennis willen we met jullie delen in de vorm van blogs. Deze informatie kan wat stof doen opwaaien omdat het wat controversieel kan aandoen. Mocht je vragen over een bepaald onderwerp hebben dan horen wij het graag. Werkt het verstikkend of moet je ervan hoesten is het advies om de ramen tegen elkaar open te zetten zodat de stof eruit kan waaien.

Gerelateerde artikelen

Wil jij ook leren hoe je soul retrieval geeft?

Wil jij ook leren hoe je soul retrieval geeft?

Soul retrieval is erop gericht om de verborgen, verloren of achtergelaten delen van jezelf of bij anderen terug te brengen in het bewustzijn. De delen zijn fragmenten in je leven waar iets gebeurde wat je op dat moment niet kon bevatten. Het was simpelweg op dat moment te groot voor je en je was er niet krachtig of machtig genoeg voor om het te stoppen. Ons brein heeft daar een overlevingsdeel gecreëerd om toch als individu door te kunnen in het leven en heeft het grotendeels verdrongen.

lees verder

0 Reacties

Tweet
Share
Share
Pin