Home » Blog » De Ziel » Het verhaal van de drum

Het verhaal van de drum

door | 15 feb, 2022 | Allround Drumteachings Aquarius Edition, Sjamanendrum

Er wordt gezegd: “Dat toen de schepper een plaats gaf aan alle Spirits welke zouden deelnemen aan het leven op Moeder Aarde er een luid geluid kwam, een luid BOEM, vanuit de verte”. Terwijl de Schepper luisterde kwam het geluid dichter en dichterbij tot het uiteindelijk voor de Schepper stond. De Schepper vroeg: “Wie ben jij?” Het antwoord was: “Ik ben de Spirit van de Drum. Ik kom hier om U te vragen mij toe te staan om deel te nemen aan dit prachtige project.” “Hoe wil je dan deelnemen?” vroeg de Schepper twijfelachtig. Ik zou graag het zingen van de mensen willen begeleiden. Wanneer ze vanuit hun hart zingen, zal ik spelen alsof ik de hartslag van Moeder Aarde ben. Op die manier zal de hele schepping zingen in harmonie en verbinding”. De Schepper willigde het verzoek in en van toen af aan vergezelde de Drum de stemmen van de mensen.

Vanaf toen is de Drum in alle inheemse volkeren van de wereld, het centrum van alle muziek en zang. Het is de katalysator voor de geest van de muziek en zang om op te stijgen naar de Schepper. Zodat de gebeden, in die muziek en zang, dat bereiken waar ze voor bedoeld zijn. Ten alle tijden: Het geluid van de trommel brengt volledigheid, opwinding, plechtigheid, kracht, moed en de vervulling aan de muziek en zang. Het is de hartslag van Moeder Aarde die goedkeuring geeft aan diegenen die op haar leven. Het brengt de Adelaar, wie de boodschap naar de Schepper draagt. Het verandert het leven van de mensen!

Auteur onbekend

Ben jij ook klaar voor verandering in je leven?

Over ons

 

Ans en Gerard Portheine NatuurlijkZijnNatuurlijkZijn,

Is een team van “what you see is what you get”. Doorheen het leven blijven we leren en ontdekken. Wij zien het als een aanvulling en zinvol om ons zelf te blijven ontwikkelen zeker als je met iets kostbaars werkt als “de mens”. De nieuw verworven inzichten of kennis willen we met jullie delen in de vorm van blogs. Deze informatie kan wat stof doen opwaaien omdat het wat controversieel kan aandoen. Mocht je vragen over een bepaald onderwerp hebben dan horen wij het graag. Werkt het verstikkend of moet je ervan hoesten is het advies om de ramen tegen elkaar open te zetten zodat de stof eruit kan waaien.

Gerelateerde artikelen

Wil jij ook leren hoe je soul retrieval geeft?

Wil jij ook leren hoe je soul retrieval geeft?

Soul retrieval is erop gericht om de verborgen, verloren of achtergelaten delen van jezelf of bij anderen terug te brengen in het bewustzijn. De delen zijn fragmenten in je leven waar iets gebeurde wat je op dat moment niet kon bevatten. Het was simpelweg op dat moment te groot voor je en je was er niet krachtig of machtig genoeg voor om het te stoppen. Ons brein heeft daar een overlevingsdeel gecreëerd om toch als individu door te kunnen in het leven en heeft het grotendeels verdrongen.

lees verder

0 Reacties

Tweet
Share
Share
Pin