Home » Blog » De Ziel » Een drum is meer dan een product

Een drum is meer dan een product

door | 25 jun, 2023 | Allround Drumteachings Aquarius Edition, Sjamanendrum

Een drum is meer dan een product.

Het is een heilig instrument, een bondgenoot, die je mag eren en je hele leven lang je bondgenoot kan zijn. Wil jij weten hoe?

Wil je alle ins- en outs die nodig zijn om je drum tot je perfecte kameraad te maken en nog veel meer? Dan is onze online training echt iets voor jou.

Ik,neem je stap voor stap mee en op jouw tijd en gekozen moment leer jij d. m. v. 100+ video’s hoe je alles uit je drum en jezelf haalt. 9 manieren hoe je healingen, trancereizen, inzichten en meer kunt aanbieden aan je naasten of in je praktijk.

Ook als je problemen hebt met je drum vind je hier de oplossing voor, zoals voor drums die niet meer mooi klinken.

Wist je dat je drum de spiegel is van je ziel?

Zoals jij met je drum om gaat, zo ga je ook met jezelf om.

Wil je ook een betere relatie met jezelf, dan kun je dat doen door een relatie aan te gaan met de drum.

Wij, Ans & Gerard, begeleiden al meer dan 15 jaar mensen met hun drum. Gerard heeft als meesterdrumbouwer meer dan 2300 drums gemaakt en meer dan 450 drumworkshops gegeven. Daarnaast hebben we talloze drumcirkels en rituelen georganiseerd, advies gegeven en anderen opgeleid als drumbouwers. We hebben onze kennis in een online training verwerkt, waardoor we nog veel meer mensen kunnen bereiken. Al meer dan 375 mensen hebben onze volledige training gekocht!

Wil je een betere verbinding met je drum? Haal jouw drum dan uit de hoek en start met onze Allround Drumteachings.

Over ons

 

Ans en Gerard Portheine NatuurlijkZijnNatuurlijkZijn,

Is een team van “what you see is what you get”. Doorheen het leven blijven we leren en ontdekken. Wij zien het als een aanvulling en zinvol om ons zelf te blijven ontwikkelen zeker als je met iets kostbaars werkt als “de mens”. De nieuw verworven inzichten of kennis willen we met jullie delen in de vorm van blogs. Deze informatie kan wat stof doen opwaaien omdat het wat controversieel kan aandoen. Mocht je vragen over een bepaald onderwerp hebben dan horen wij het graag. Werkt het verstikkend of moet je ervan hoesten is het advies om de ramen tegen elkaar open te zetten zodat de stof eruit kan waaien.

Gerelateerde artikelen

Het gebruik van een sjamanendrum in je massage praktijk

Het gebruik van een sjamanendrum in je massage praktijk

Het gebruik van een sjamanendrum of een vegan handdrum bij massagesessies biedt talloze voordelen voor zowel de masseur als de ontvanger van de massage. Deze eeuwenoude beoefening is diep geworteld in de tradities van sjamanistische culturen over de hele wereld en heeft bewezen effectief te zijn bij het bevorderen van ontspanning, heling en verbinding met de geesteswereld. Gelukkig kun je leren hoe je deze krachtige techniek kunt toepassen met behulp van de Allround Drumteachings, een online-training die zich richt op het gebruik van oude overleveringen en traditionele gebruiken.

lees verder

Ontdek de heilzame werking van de drum – deel 2

Wat zijn de voordelen van werken met de drum? Eens je met de drum aan de slag leert gaan, kan je hem voor jezelf maar ook voor anderen inzetten. Als je als coach of als therapeut werkzaam bent dan is de drum zonder meer een aanvulling voor de praktijk. Als iemand met zichzelf in de knoop zit, dan kan je hem of haar aan de hand van de drum begeleiden op een reis naar binnen. In therapeutisch groepswerk is de drum een middel om iemand helemaal te laten ontladen.

lees verder
Wil jij ook leren hoe je soul retrieval geeft?

Wil jij ook leren hoe je soul retrieval geeft?

Soul retrieval is erop gericht om de verborgen, verloren of achtergelaten delen van jezelf of bij anderen terug te brengen in het bewustzijn. De delen zijn fragmenten in je leven waar iets gebeurde wat je op dat moment niet kon bevatten. Het was simpelweg op dat moment te groot voor je en je was er niet krachtig of machtig genoeg voor om het te stoppen. Ons brein heeft daar een overlevingsdeel gecreëerd om toch als individu door te kunnen in het leven en heeft het grotendeels verdrongen.

lees verder

0 Reacties

Tweet
Share
Share
Pin