Home » Blog » Geen categorie » Oude kennis in een nieuw jasje

Oude kennis in een nieuw jasje

door | 2 sep, 2023 | Geen categorie

Ontdek nieuwe mogelijkheden om drumbehandelingen te geven.

De drum is het perfecte middel om iemand uit zijn hoofd te halen. Door de trilling van de drum te gebruiken wordt je, je weer bewust van je lijf en land je weer in jezelf. Je zet met je drum je hoofd stil en kunt dan weer binnen jezelf kijken. Degene die behandeld wordt krijgt toegang tot zijn onbewuste en daardoor inzichten die hem/haar kunnen helpen in zijn/haar proces of ze krijgen inzichten hoe ze dingen een volgende keer anders kunnen aanpakken. Dus de drum is een uitstekend middel om in je praktijk te gebruiken zowel als aanvulling bij je consult of als drumbehandeling in de vorm van een healing, massage of een trancereis.

Niet alleen voor coaches, therapeuten en masseurs maar ook als je de drum in je eigen privésfeer wil inzetten hebben we hiervoor een online training ontwikkeld. In deze drumtraining vindt je alle kennis over drumritmes, drumcirkels en 9 manieren om behandelingen te geven zowel individueel als in groepswerk en veel meer. Door het oefenen van de ritmes krijg je behendigheid met de drum waardoor het vanzelf lijkt te gaan. Al deze kennis komt vanuit oude overleveringen en is toegepast op de huidige veranderende tijd.

Ga met de Allround drumteachings aan de slag en in een korte tijd durf je de drum zekerder in te zetten en werpt het vruchten af.

Je cliënt wordt zich meer gewaar van zijn lijf omdat hij uit zijn hoofd komt waardoor de behandeling voorspoediger verloopt. Je kunt experimenteren met de verschillende drumritmes welke bij de cliënt past.

Deze online training is een waardevolle investering voor jezelf en voor je praktijk die je binnen no-time hebt terugverdiend. Daarnaast is deze geaccrediteerd door GRO.

Maak de drum een verlengstuk van jezelf.

Ontdek nieuwe mogelijkheden om drumbehandelingen te geven

Over ons

 

Ans en Gerard Portheine NatuurlijkZijnNatuurlijkZijn,

Is een team van “what you see is what you get”. Doorheen het leven blijven we leren en ontdekken. Wij zien het als een aanvulling en zinvol om ons zelf te blijven ontwikkelen zeker als je met iets kostbaars werkt als “de mens”. De nieuw verworven inzichten of kennis willen we met jullie delen in de vorm van blogs. Deze informatie kan wat stof doen opwaaien omdat het wat controversieel kan aandoen. Mocht je vragen over een bepaald onderwerp hebben dan horen wij het graag. Werkt het verstikkend of moet je ervan hoesten is het advies om de ramen tegen elkaar open te zetten zodat de stof eruit kan waaien.

Gerelateerde artikelen

Wil jij ook leren hoe je soul retrieval geeft?

Wil jij ook leren hoe je soul retrieval geeft?

Soul retrieval is erop gericht om de verborgen, verloren of achtergelaten delen van jezelf of bij anderen terug te brengen in het bewustzijn. De delen zijn fragmenten in je leven waar iets gebeurde wat je op dat moment niet kon bevatten. Het was simpelweg op dat moment te groot voor je en je was er niet krachtig of machtig genoeg voor om het te stoppen. Ons brein heeft daar een overlevingsdeel gecreëerd om toch als individu door te kunnen in het leven en heeft het grotendeels verdrongen.

lees verder

0 Reacties

Tweet
Share
Share
Pin