Home » Blog » Allround Drumteachings Aquarius Edition » Wil je met je drum verder groeien als therapeut of wil je als therapeut aan de slag?

Wil je met je drum verder groeien als therapeut of wil je als therapeut aan de slag?

door | 6 aug, 2023 | Allround Drumteachings Aquarius Edition, Online training, Sjamanendrum, sjamanisme

Onze online training Allround Drumteachings Aquarius Edition is erkend/ geaccrediteerd door de GRO (Gat Register Opleidingen). Dit betekent dat Complementaire Alternatieve Therapeuten deze opleiding kunnen volgen als aanvullende opleiding. Ook kunnen studenten van deze online training gebruik maken van de college deal van CAT (Complementaire Alternatieve Therapeuten). Dit betekent dat je, je gratis kunt aansluiten bij CAT-collectief.

In deze online training, die je geheel zelfstandig kunt doen, leer je alles over het werken met de drum en tevens ook met jezelf. De drum is de spiegel van de ziel en hoe jij met de drum omgaat zo ga je ook met jezelf om. De drum is bij uitstek een zeer perfect instrument om mensen te begeleiden die zijn vastgelopen op welke wijze dan ook. De reden van vastlopen ligt hoofdzakelijk en dat kan dan ook niet anders, in overtuigingen en aannames die we ons eigen gemaakt hebben. De resonantie van de drum brengt het hoofd naar een meditatieve toestand, net tussen waken en slapen in, waardoor er ruimte ontstaat om het gevoel waar te nemen.

De training is ondertiteld en certificaat is inbegrepen.

Na aankoop van de training kun je de collegedealcode bij ons opvragen via de mail.

Gat Register Opleidingen

College Deal van Cat

Allround Drumteachings

Over ons

 

Ans en Gerard Portheine NatuurlijkZijnNatuurlijkZijn,

Is een team van “what you see is what you get”. Doorheen het leven blijven we leren en ontdekken. Wij zien het als een aanvulling en zinvol om ons zelf te blijven ontwikkelen zeker als je met iets kostbaars werkt als “de mens”. De nieuw verworven inzichten of kennis willen we met jullie delen in de vorm van blogs. Deze informatie kan wat stof doen opwaaien omdat het wat controversieel kan aandoen. Mocht je vragen over een bepaald onderwerp hebben dan horen wij het graag. Werkt het verstikkend of moet je ervan hoesten is het advies om de ramen tegen elkaar open te zetten zodat de stof eruit kan waaien.

Gerelateerde artikelen

Wil jij ook leren hoe je soul retrieval geeft?

Wil jij ook leren hoe je soul retrieval geeft?

Soul retrieval is erop gericht om de verborgen, verloren of achtergelaten delen van jezelf of bij anderen terug te brengen in het bewustzijn. De delen zijn fragmenten in je leven waar iets gebeurde wat je op dat moment niet kon bevatten. Het was simpelweg op dat moment te groot voor je en je was er niet krachtig of machtig genoeg voor om het te stoppen. Ons brein heeft daar een overlevingsdeel gecreëerd om toch als individu door te kunnen in het leven en heeft het grotendeels verdrongen.

lees verder
Een drum zelf maken of kopen

Een drum zelf maken of kopen

Een sjamanendrum zelf maken of kopen? Deze vraag werd mij in de jaren dat ik het vak van drumbouwer uitoefende vaak gevraagd. Wat zijn de voordelen van het zelf maken van een sjamanendrum? Wat zijn de voordelen van het kopen van een drum?

lees verder

0 Reacties

Tweet
Share
Share
Pin