Het werken aan jezelf stopt nooit.

Sinds 1988 ben ik op zoek gegaan naar, ‘wie ben ik nou eigenlijk’. Na het ontvangen van mijn Reikigraden 1 & 2 en innerlijk kind werk dacht ik dat ik er wel was. Daarna heb reïncarnatietherapie gedaan en via de therapeut bij een cursuscentrum terecht gekomen. Daar verschillende meerdaagse workshops gevolgd, zweethutten, mannenwerktraject en meer. In de tussentijd de eigen praktijk “NatuurlijkZijn” gestart met mijn vrouw Ans. Een in-service opleiding bij een drs. psycholoog/ psychotherapeut in het cursuscentrum en hier als trainer en co-trainer geweest bij verschillende jaartrajecten. Sjamanistische workshops gegeven als zweethutten, vuurlopen en drumbouwworkshops. Traumaverwerking opleidingen gevolgd volgens de methode van Franz Ruppert. En ben ik nog steeds bezig met te ontdekken, wie ik nu eigenlijk ben. Volg nog steeds spirituele cursussen welke gericht op realisme en werk als realiteitscoach in onze praktijk.

Belevingen van enkele cliënten

Gerard is een meester in het doorprikken van luchtkastelen vol oude en belemmerende denkpatronen.

Met zijn messcherpe vragen en opmerkingen brengt hij oude overtuigingen aan het wankelen en wijst hij je de plaatsen waar groei mogelijk is zonder ook maar één moment een oordeel te vellen of je het gevoel te geven dat iets goed of fout is.

Ik kan iedereen een consult bij Gerard aanbevelen

Sanne Boersma

Gerard (en Ans) heb ik leren kennen in 2008. Mede dankzij de coaching van Gerard durf ik te zeggen dat ik een grote ontwikkeling heb doorgemaakt. Niet dat hij met pasklare oplossingen en antwoorden komt maar, hij weet de juiste snaar te raken. Hij zet je aan het denken om zo tot eigen inzichten te komen.

Vaak denk ik eerst “waar heeft ie het over”, om later (vaak als ik alweer thuis ben) ineens te beseffen hoe raak zijn woorden zijn.

Bijna jaarlijks volg ik tenminste één workshop. Thuis zeg ik dan dat ik in retraite ga, even “me-time”. Altijd tijd kom ik opgeruimd en goed geaard weer thuis.

Marjan Geijs

Je kunt pas iets vrij- of loslaten als je het hebt omarmd

Bevrijd jezelf door het éérst vast te pakken

Gerard is “echt”, eerlijk, recht door zee, behulpzaam met het hart op de goede plek.

Gerard geeft je het gevoel dat alles wat je doet oke is, laat je ook zien waarom je iets doet en laat je vooral zelf het werk doen. Draait er niet omheen, is eerlijk en oprecht. Recht voor z’n raap zogezegd.

Doordat je zelf op een andere manier ergens naar kunt kijken, zie je wat je eigen reactie is en hoe je deze kunt veranderen als je dat wilt. Hij geeft je handvatten, ondersteuning op een menselijke, aardse manier!

Mocht je nog vragen of met dingen blijven zitten of iets lukt niet…kun je altijd snel bij hem terecht.

Dus zit je ergens mee, maar kun je er zelf niet de vinger op leggen, of weet je niet, hoe iets aan te pakken? Probeer een goed gesprek met Gerard gerust uit. Het brengt je weer verder op weg.

Sandra Loonen

Relatie = Ruimte geven aan elkaars proces.

Gerard heeft ons dit laten zien en voelen in zijn sessies met ons. Dankbaar dat we onze relatie mogen voelen groeien. Door ons eigen proces aan te gaan, geven we onze relatie ook veel groei. Zodat we elkaar beter begrijpen in verschillende situaties.

We raden het dan ook iedereen aan om ook samen naar Gerard te gaan. Hij geeft je “tools” en laat je elkaar zien en voelen wat de ander doet of niet doet, waar de patronen zitten en hoe je ermee om kunt gaan zonder jezelf te verliezen.

Karin & Jolanda