Home » Blog » Webshop » Ken jij de Tigerbells al?

Ken jij de Tigerbells al?

door | 23 feb, 2023 | Webshop

Tigerbells hebben in het Oosten een beschermende functie. De tijger die afgebeeld is op de bel verjaagt de negatieve energieën. Zo werden ze in Tibet en China bij pas geborenen en baby’s om de enkels gebonden. Als er een boze geest bij de baby kwam, werd de baby onrustig en ging met de beentjes bewegen en door het gerinkel van het belletje werd de geest verjaagd. In de Feng shui is er een gebruik om ze aan de buitenkant van de deur te hangen wat dan dezelfde functie heeft, namelijk de negatieve energie buiten te houden.

De koordjes met de Tigerbells zijn fijn om te gebruiken als sleutelhanger aan je telefoon, portemonee of rugzak. Maar de echte creatieveling weet er nog wel andere bestemmingen voor zoals aan een drum of drumstok bevestigen zodat deze tijdens het drummen zachtjes mee rinkelt of ten behoeve van een krachtvoorwerp.

We hebben deze koordjes met tigerbells in onze webshop:

Keuze uit de volgende kleuren koordjes: Rood, Oranje, Roze, licht Roze, Blauw en Paars.

Laat even in een mail weten welke kleur je wilt bij je bestelling.

Over ons

 

Ans en Gerard Portheine NatuurlijkZijnNatuurlijkZijn,

Is een team van “what you see is what you get”. Doorheen het leven blijven we leren en ontdekken. Wij zien het als een aanvulling en zinvol om ons zelf te blijven ontwikkelen zeker als je met iets kostbaars werkt als “de mens”. De nieuw verworven inzichten of kennis willen we met jullie delen in de vorm van blogs. Deze informatie kan wat stof doen opwaaien omdat het wat controversieel kan aandoen. Mocht je vragen over een bepaald onderwerp hebben dan horen wij het graag. Werkt het verstikkend of moet je ervan hoesten is het advies om de ramen tegen elkaar open te zetten zodat de stof eruit kan waaien.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin