Home » Blog » De Ziel » Waar op letten bij aanschaf van een sjamanendrum

Waar op letten bij aanschaf van een sjamanendrum

door | 5 nov, 2019 | Allround Drumteachings Aquarius Edition, Sjamanendrum

Je wilt voorkomen dat je een drum koopt die niet aan jouw verwachtingen voldoet.

De drumbouwers groeien als paddenstoelen uit de grond en het aanbod aan drums is zoveel dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Neem daarom even rustig de tijd om de volgende informatie tot je te nemen. Voor sommige drums is een tientje nog te duur om je geld aan uit te geven en vooral in deze tijd. Ik leg je uit waar je op moet letten bij de keuze te maken voor een drum om er zoveel en lang mogelijk plezier “van en mee” te hebben. Het is niet mijn bedoeling om mensen af te kraken maar meer dat jij je niet vergaloppeerd bij de aanschaf van een drum.

Laat mij je daar bij helpen en waarom? Ik heb meer dan 14 jaar ervaring met drums omdat ik ze zelf gemaakt heb en heb alle systemen voorbij heb zien komen die er zijn.

Door even rustig de tijd te nemen door deze gratis video te bekijken voorkom je teleurstellingen achteraf en geef je je geld uit aan de drum waarvoor je bewust gekozen hebt en behoud je het plezier in en met je drum. Klik hieronder op de knop voor de informatievideo.

Over ons

 

Ans en Gerard Portheine NatuurlijkZijnNatuurlijkZijn,

Is een team van “what you see is what you get”. Doorheen het leven blijven we leren en ontdekken. Wij zien het als een aanvulling en zinvol om ons zelf te blijven ontwikkelen zeker als je met iets kostbaars werkt als “de mens”. De nieuw verworven inzichten of kennis willen we met jullie delen in de vorm van blogs. Deze informatie kan wat stof doen opwaaien omdat het wat controversieel kan aandoen. Mocht je vragen over een bepaald onderwerp hebben dan horen wij het graag. Werkt het verstikkend of moet je ervan hoesten is het advies om de ramen tegen elkaar open te zetten zodat de stof eruit kan waaien.

Gerelateerde artikelen

Wil je met je drum verder groeien als therapeut of wil je als therapeut aan de slag?

Wil je met je drum verder groeien als therapeut of wil je als therapeut aan de slag?

De online training Allround Drumteachings Aquarius Edition is erkend/ geaccrediteerd door de GRO (Gat Register Opleidingen). Dit betekent dat Complementaire Alternatieve Therapeuten deze opleiding kunnen volgen als aanvullende opleiding. Ook kunnen studenten van deze online training gebruik maken van de college deal van CAT (Complementaire Alternatieve Therapeuten). Dit betekent dat je, je gratis kunt aansluiten bij CAT-collectief.

lees verder

2 Reacties

 1. Erik

  De drum die wij samen 4 jaar geleden maakten, klinkt nog steeds fantastisch ❤

  Reageer
  • Ans Portheine

   Hoi Erik, wat ontzettend leuk om te horen!! Heel veel drumplezier nog in de toekomst 🙂

   Reageer

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin