Home » Blog » De Ziel » Ontdek de heilzame werking van de drum – deel 3

Ontdek de heilzame werking van de drum – deel 3

door | 18 mei, 2022 | Allround Drumteachings Aquarius Edition, Bloom reportage 4 2022, Drumsessies, Sjamanendrum, sjamanisme

BLOOM: Hoe kunnen de drums ons helpen in onze transitie naar de nieuwe tijd, het intuitieve tijdperk

Gerard: De drum is van oudsher het voertuig van de ziel om naar andere werelden en dimensies te reizen. Het sjamanisme is vertrouwd met de onderwereld, het onderbewustzijn, en de bovenwereld, of het bovenbewuste en de middelwereld, of ons eigen bewustzijn.

In deze nieuwe tijd leven mensen steeds meer vanuit het gevoel en niet langer vanuit de ratio. We leren naar binnen te gaan en te communiceren met onze ziel en verbinden op een ongekend diep niveau met de bron. Alleen op die manier kunnen we in liefde kiezen voor onszelf, zonder daardoor een ander te schaden. Daar is het beter als het hoofd “de overlever” even uitgeschakeld wordt om er niet zoveel van te vinden. De drum is bij uitstek het instrument om uit je hoofd te komen.

Over ons

 

Ans en Gerard Portheine NatuurlijkZijnNatuurlijkZijn,

Is een team van “what you see is what you get”. Doorheen het leven blijven we leren en ontdekken. Wij zien het als een aanvulling en zinvol om ons zelf te blijven ontwikkelen zeker als je met iets kostbaars werkt als “de mens”. De nieuw verworven inzichten of kennis willen we met jullie delen in de vorm van blogs. Deze informatie kan wat stof doen opwaaien omdat het wat controversieel kan aandoen. Mocht je vragen over een bepaald onderwerp hebben dan horen wij het graag. Werkt het verstikkend of moet je ervan hoesten is het advies om de ramen tegen elkaar open te zetten zodat de stof eruit kan waaien.

Gerelateerde artikelen

Wat doet een sjamanendrum?

Wat doet een sjamanendrum? Hoe krijg ik mijn hoofd leeg? Hoe verminder ik spanning in mijn lichaam? Hoe kan ik inzichten krijgen door het gebruiken van een drum? Dit alles en meer lees je hier.

lees verder
Een drum zelf maken of kopen

Een drum zelf maken of kopen

Een sjamanendrum zelf maken of kopen? Deze vraag werd mij in de jaren dat ik het vak van drumbouwer uitoefende vaak gevraagd. Wat zijn de voordelen van het zelf maken van een sjamanendrum? Wat zijn de voordelen van het kopen van een drum?

lees verder

0 Reacties

Tweet
Share
Share
Pin