Interactieve Zielsresonantie

De HERSTEL-methode die jou als persoon in de basis heelt!

We hebben allemaal aangepast gedrag vanuit onze kindertijd aangeleerd. Dit gedrag wat we toen als overleving hebben ontwikkeld trekken we door in alle relaties die we in ons latere leven tegen komen. Dit maakt dat we vaak in dezelfde conflicten en situaties komen met onze partner, relaties, collega’s en anderen om ons heen. Het creëert ook dat we bepaalde eetpatronen, ziektes of symptomen ontwikkelen. Door deze methode wordt je thema bij de wortel aangepakt waardoor het oude gedrag plaats maakt voor nieuw gezond gedrag, eetpatronen veranderen en symptomen van ziekte verminderen.

Het startpunt is een thema waar je nu tegenaan loopt. Dit heeft altijd zijn oorsprong in het verleden.

Wij werken daarin met een verlangen. Een verlangen is iets wat je nog niet hebt. De interactieve zielsresonantie werkt met de volgende stappen:

  1. Het thema wordt in het bewustzijn gezet: Je ziel heeft een geheugen en maakt zichtbaar wat de onderliggende oorzaak is van het thema waar jij mee werkt.
  2. In de spiegeling met de resonant ga je gevoelens doorvoelen waardoor je dit geen plekje meer in je systeem hoeft te geven maar dat alles wat je weggestopt had er nu volledig mag zijn. Dit maakt ook dat overlevingsdelen weg kunnen gaan en niet meer op hoeven te spelen.
  3. Doordat alles er mag zijn vindt er integratie plaats. Het getraumatiseerde deel, wat klein gebleven was, groeit op en wordt weer heel. Dit gebeurt veelal al tijdens de Zielsresonantie. Als het nog niet volledig geïntegreerd is dat omdat het proces meer tijd vraagt. Dit proces gaat dan verder na de resonantie.
  4. Je kunt niet meer terug in je oude patroon omdat de overlevingsdelen niet meer opspelen. Dit maakt dat je in het dagelijkse leven kunt handelen zoals je werkelijk wilt en niet meer vanuit de aangepaste delen. Dit geeft rust en stevigheid in je basis.

Deze methode werkt snel en heeft direct resultaat. Meteen na de sessie voel je al het verschil.

Deze zielsresonanties zijn gebaseerd op de methode van Franz Ruppert. Wij werken sinds 2013 met deze methode. We hebben hier verschillende jaartrainingen in gevolgd en seminars van Franz Ruppert hierover bijgewoond.

We geven hier persoonlijke sessies in maar ook een 3daagse training.

3 Daagse

Datum: 11 t/m 13 december 2020 (i.v.m. corona hebben we de workshop van augustus laten vervallen)

Locatie: De Kuilen 19, Eerde, bij Veghel (noord-brabant)

  • Aanvang: vrijdagmorgen 10 uur
  • Eindtijd: zondagmiddag rond 16 uur
  • Kosten: € 465,00 inclusief overnachtingen, maaltijden, koffie, thee en water
  • Bijzonderheid: Het is mogelijk om al op donderdagavond 10 december te komen

Consult

Locatie: NatuurlijkZijn, Deurne

Kosten: € 80,00

Duur: + 1,5 uur

Begeleiding door Ans en Gerard