Gratis Meditatie: Kom in contact met je spirituele begeleider

Met deze drummeditatie ga je de ontmoeting aan met jouw spiritueel begeleider. Je kunt deze elk moment van de dag doen als je rust of ontspanning nodig hebt. Zoek een lekker rustig plekje voor jezelf waar je niet gestoord wordt. De meditatie kan het best zittend gedaan worden. Tevens blijf je bij inschrijving op de hoogte van aanvullingen en leuke weetjes in onze blogs. En je komt meer te weten over onze andere activiteiten. Je verplicht je tot niets. Ga nu maar genieten van deze gratis drummeditatie.?

N

Je kunt deze meditatie dagelijks doen

N

Deze wonderlijke verbinding ervaren

N

Een moment voor jezelf

N

Heel fijn om de dag mee te beginnen of de dag mee af te sluiten

Gratis meditatie ontmoet je spiritueel begeleider
Hoe ontmoet ik mijn spiritueel begeleider meditatie

Even kort over Gerard

Gerard is al meer dan 20 jaar bezig met spiritualiteit en het bewust beoefenen van sjamanistische rituelen. Hij heeft deelgenomen aan zweethutten en vuurlopen en daarna deze begeleidt. Hij is zich gaan verdiepen in het sjamanisme en in de Dna code van de ziel heeft zich deze levenswijze eigen gemaakt. Hij maakt online trainingen, is coach en therapeut.

De drum is daarbij een belangrijk onderdeel in geworden. Gerard heeft al meer dan 1500 drums mogen maken. Verder heeft hij 13 jaar workshops gegeven waarin volwassenen en kinderen zelf hun drum konden maken. Hij heeft zich verdiept in het gebruik van de drum en hoe deze te gebruiken in de nieuwe tijd en dit heeft geleid tot de training Allround Drumteachings Aquarius Edition.

Hij biedt je nu een drummeditatie aan waarin je contact kan komen met je spiritueel begeleider. Nu wil hij deze aan jou kado doen. Zodat ook jij kunt gaan ervaren hoe een drum je kan helpen met dit contact en wat de ondersteuning van de drum hierin bijdraagt en hoe relaxed je hiervan wordt. Laat je meenemen in deze reis naar je innerlijke wereld.

Dit is wat anderen over hem zeggen

Ik heb de Allround drumteachings gevolgd omdat mij dit aansprak, ik gebruik de Drum zelf al een tijdje en ik  sta altijd open voor verdere ontwikkeling en in dit geval hoe je de Drum nog meer kunt gebruiken dus op  anderen manieren.

Ik heb er veel aangehad, omdat je met deze training je de Drum ook op een anderen manier leert toepassen, verschillende ritmes leert en hoe met de Drum om te gaan. Je leert ook meer  af te stemmen op de Drum en hoe vaker je dat toepast hoe hechter je wordt met de Drum je leert meer een te worden en dat is een erg mooi proces .

Ik gebruik  verschillende ritmes in de praktijk en hoe vaker ik dat doe hoe meer thuis ik er in kom en dat is fijn. Het is tevens een mooie aanvulling op mijn eigen ontwikkeling.

Ik heb de uitleg als goed ervaren.

Het is zeer leuk om te doen, zeker voor die gene die nog helemaal geen ervaring hebben maar ook zeker ook voor die gene die wel al ervaring hebben, je wordt er sowieso een stukje rijker van.

Inmiddels heb ik de opleiding tot drumbouwer bij Gerard gevolgd en kun je bij mij workshops volgen en geef ik ook drumsessies.

Stefanie Nieuwenhuijs-Sandwijk

Gerard is “echt”, eerlijk, recht door zee, behulpzaam met het hart op de goede plek.

Gerard geeft je het gevoel dat alles wat je doet oke is, laat je ook zien waarom je iets doet en laat je vooral zelf het werk doen. Draait er niet omheen, is eerlijk en oprecht. Recht voor z’n raap zogezegd.

Doordat je zelf op een andere manier ergens naar kunt kijken, zie je wat je eigen reactie is en hoe je deze kunt veranderen als je dat wilt. Hij geeft je handvatten, ondersteuning op een menselijke, aardse manier!

Mocht je nog vragen of met dingen blijven zitten of iets lukt niet…kun je altijd snel bij hem terecht.

Dus zit je ergens mee, maar kun je er zelf niet de vinger op leggen, of weet je niet, hoe iets aan te pakken? Probeer een goed gesprek met Gerard gerust uit. Het brengt je weer verder op weg.

Sandra Loonen