Massage- ComplementairVakbeurs

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 13/03/2020 - 14/03/2020
10:00 - 17:00

Locatie
Hoevelaken

Categorieën


Kom je ook naar de Massage-ComplementairVakbeurs op 13&14 maart 2020 | EXPO Hoevelaken? Je kunt met 40% korting jouw entreekaarten bestellen op www.sooner.nl of >> https://www.sooner.nl/toegangskaartenmassage-complementairvakbeurs gebruik de code “natuur” bij je bestelling.

Dit is een beurs vol inspiratie, gratis lezingen/workshops, behandelingen, demonstraties, concrete ideeën en nieuwe ontmoetingen!

Je komt hier bedrijven, opleiders, vakorganisaties en leveranciers tegen in de natuurgeneeskunde, literatuur, massage, verzorging, behandeling, diagnose, reform- en natuurproducten, voeding, supplementen en apparatuur tegen.

Wij staan hier natuurlijk ook met de Allround Drumteachings die uitermate geschikt zijn als unieke aanvulling en specialisatie voor iedereen met een praktijk zowel voor masseurs, coaches als therapeuten. Verder hebben we onze drums bij en geven we informatie over de workshops en consulten die we geven.

Bezoek ons dan op de massagevakbeurs, Stand 149. We nemen drums mee en je kunt ons bezoeken voor de online training Allround drumteachings waarbij uitgebreid uitgelegd wordt hoe je de drum kunt inzetten in je praktijk.