Dagworkshop drum maken

Maak je eigen drum in een dag.

Hoe leuk is het om je eigen drum te maken, alleen, samen met je partner of met vrienden/ vriendinnen? Je kunt zelf een datum kiezen of meedoen op een van de door ons geplande datums.

Tijdens de workshop leer je ook hoe je met de drum dient om te gaan en hoe je deze verzorgt. Mochten er zich persoonlijke processen aandienen dan is daar ruimte voor.

Je kunt voor de huiden kiezen uit huid met haar of huid zonder haar. Huid met haar: Damhert, Paard en Geit. Huid zonder haar: Edelhert, Damhert en Everzwijn.

Voor de frames kun je kiezen uit de maten: 40, 45, 50 of 60 cm.

Ik wil je graag ondersteunen in je keuze. Dus je mag ruim op tijd contact met me opnemen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Je maakt dan een professionele drum met een snelspansysteem. Dus deze is effectief in gebruik bij veranderend weertype.

Kosten: € 275,00. Inclusief drum, drumstok en uitgebreide lunch.

Dit is inclusief vurenhouten frame. Wil je liever een cederhouten frame, deze is lichter in gewicht dan is er een meerprijs van € 35,00.

Een frame van 60 cm heeft een meerprijs van € 15,00.

We hebben de volgende data gepland:

Zondag 19 april 2020 – Lierop

De workshop begint om 10 uur en duurt totdat de drum klaar is. Mocht een andere datum jou beter uitkomen dan kan dit in gezamenlijk overleg overeen gekomen worden. Staat er geen datum in de agenda dat je kunt, neem dan contact met ons op en we plannen in overleg een andere datum in.

Gezien de datering van dit filmpje zijn de prijzen die genoemd worden niet meer conform de huidige prijzen.