Home » Blog » Beurs » Kortingscode Internationaal Therapeut 18-19 november 2023 – Houten
Internationaal Therapeut

Kortingscode Internationaal Therapeut 18-19 november 2023 – Houten

door | 3 nov, 2023 | Beurs

18 en 19 november is er weer Internationaal Therapeut, DE BEURS VOOR TOTALE GEZONDHEID EN LIFESTYLE.

In onderstaande video zie je een impressie:

Internationaal Therapeut is de ideale omgeving en gelegenheid waar gezondheidsprofessionals en belangstellende mensen voor zogeheten “Natuurlijke Gezondheid” elkaar ontmoeten. In een gemoedelijke en informele sfeer worden ervaringen uitgewisseld en nieuwe kennis verworven, als ook het in aanraking komen van doeltreffende informatie over o.a. lifestyle-trends. De beurs is in de Expohallen in Houten, Meidoornkade 24. Geopend van 10.00 – 17.00.

Je kunt ons vinden op standnummer 744 in Hal 3. We staan hier met de Allround Drumteachings, de unieke inzichtkaartenset AnsZichtkaarten en koortjes met tigerbells.

Graag zien we jullie ook op de beurs, daarom hieronder een link voor een kortingscode zodat je € 7,- korting krijgt op de entreeprijs die normaal € 12,- is en voor jullie met korting maar € 5,-.

Over ons

 

Ans en Gerard Portheine NatuurlijkZijnNatuurlijkZijn,

Is een team van “what you see is what you get”. Doorheen het leven blijven we leren en ontdekken. Wij zien het als een aanvulling en zinvol om ons zelf te blijven ontwikkelen zeker als je met iets kostbaars werkt als “de mens”. De nieuw verworven inzichten of kennis willen we met jullie delen in de vorm van blogs. Deze informatie kan wat stof doen opwaaien omdat het wat controversieel kan aandoen. Mocht je vragen over een bepaald onderwerp hebben dan horen wij het graag. Werkt het verstikkend of moet je ervan hoesten is het advies om de ramen tegen elkaar open te zetten zodat de stof eruit kan waaien.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin