Home » Blog » AnsZichtkaarten » Inzichtkaarten, hoe werken ze?
Hoe werken inzichtkaarten?

Inzichtkaarten, hoe werken ze?

door | 11 mei, 2021 | AnsZichtkaarten

De manier waarop de ziel met je communiceert is via intuïtie. Zo kun je ergens lopen en ineens iets zien en je hebt sterk het idee dat deze toevalligheid jou iets te zeggen heeft. Of het lijkt erop dat je net een beduiding op een vraagstuk hebt gekregen en nu weet welke keuze je moet maken. De stem uit het zogezegde “niets” gaf je een aanwijzing. Het gevoel wat met de toevalligheid gepaard ging was alsof je hart een sprongetje van blijdschap maakte. Anderzijds kan het ook zijn dat je je er helemaal niet prettig bij voelt. Dit is dan ook toevalligheid op het intuïtieve niveau, er wordt alleen aangegeven dat het absoluut niet goed is voor je om die beslissing te nemen of voor die keuze te gaan.

Als we nu kijken naar de inzichtkaarten die je kunt gebruiken bij raadvragingen werkt het op dezelfde manier. De ene keer pak je een kaartje en denk je: “wouw, deze kaart past precies, wat is het toch wonderlijk!” Je hebt er dan ook een fijn gevoel bij. Maar ojee als een kaartje je het antwoord geeft wat je niet wilde horen dan gaat alles op slot. Je denkt dan dat het niet goed is en wijst het onmiddelijk af. Bij nader inzien ga je denken dat het toch wel zou kunnen kloppen wat het kaartje zei, tenminste als je het intern nog niet in zijn geheel geblokt hebt.

Hoe werken inzichtkaarten

De kaarten die Ans heeft doorgekregen zijn aanwijzingen, raadgevingen vanuit de geesteswereld om je te ondersteunen. Dit kan zowel zijn in het maken van een keuze of in dingen eens van een andere kant belichten. Ze kunnen ook een aanwijzing of richting geven in het proces waar je momenteel in verkeert. Als je ze eenmaal geprobeerd hebt zul je versteld staan welk een duidelijkheid er vanuit spreekt.

De intuïtieve AnsZichtkaarten voor helder advies en begeleiding

Intuïtie is een krachtig hulpmiddel waarmee de ziel met ons communiceert. Soms leidt het ons naar waardevolle inzichten en antwoorden, terwijl andere keren het ons waarschuwt voor verkeerde keuzes. Inzichtkaarten zijn een manier om deze intuïtie te gebruiken en helder advies en begeleiding te ontvangen.

De intuïtieve inzichtkaarten van Ans bieden aanwijzingen en raadgevingen vanuit de geesteswereld om je te ondersteunen bij het nemen van beslissingen of het verkennen van nieuwe perspectieven. Probeer ze eens uit en laat je verrassen door de helderheid die ze kunnen brengen.

Over ons

 

Ans en Gerard Portheine NatuurlijkZijnNatuurlijkZijn,

Is een team van “what you see is what you get”. Doorheen het leven blijven we leren en ontdekken. Wij zien het als een aanvulling en zinvol om ons zelf te blijven ontwikkelen zeker als je met iets kostbaars werkt als “de mens”. De nieuw verworven inzichten of kennis willen we met jullie delen in de vorm van blogs. Deze informatie kan wat stof doen opwaaien omdat het wat controversieel kan aandoen. Mocht je vragen over een bepaald onderwerp hebben dan horen wij het graag. Werkt het verstikkend of moet je ervan hoesten is het advies om de ramen tegen elkaar open te zetten zodat de stof eruit kan waaien.

Gerelateerde artikelen

Spiritueel moederdag cadeau tip

Spiritueel moederdag cadeau tip

Een orgineel spiritueel moederdag cadeau is moeilijk te vinden. Hier een cadeau waar je vast nog niet aan gedacht hebt. Spiritueel, dagelijks te gebruiken en een cadeau waar iemand heel lang plezier van heeft voor een prijs die betaalbaar is.

lees verder

0 Reacties

Tweet
Share
Share
Pin