Home » Blog » AnsZichtkaarten » Spiritueel moederdag cadeau tip

Spiritueel moederdag cadeau tip

door | 29 apr, 2023 | AnsZichtkaarten

Heb jij de liefste moeder van de wereld?

Wil je haar op een bijzondere manier verwennen met een cadeau waarvan ze dagelijks plezier heeft?

Dan is deze Inzichtkaartenset vast iets voor haar.

Orgineel, dagelijks te gebruiken en dat ook nog eens voor een betaalbare prijs.

De Anszichtkaarten kun je op verschillende manieren gebruiken. Je kunt ze voor dagelijks gebruik inzetten door elke morgen een kaartje te kiezen wat je die dag als leidraad gebruikt.

Er zitten vaak meerdere lagen in de boodschap van één kaartje dus je kunt ook een kaartje een paar weken tot één maand gebruiken bij je dagelijkse meditaties. Je zult zien dat je daardoor meer invallen en inzichten gaat krijgen en dat de inzichten van een kaartje meerdere lagen heeft waardoor de teksten dieper gaan en je je handelen kan aanpassen naar je nieuwe norm die langzaam gegroeid is.

Verder worden deze kaartjes ook vaak gebruikt voor, na of tijdens consulten in een praktijk maar ook voor of na groepssessies zoals bij yoga en retraites.

Is dit niet het perfecte cadeau voor je moeder?

Nieuwsgierig voor jezelf of voor een ander?

Je hebt al een kaartenset voor € 17,50. Bij de bestelling zit de verzendkosten inbegrepen bij de prijs.

Zie hieronder voor meer informatie of om direct te bestelllen. Let op: Bij de bestelprijs is de verzending al inbegrepen. (€ 17,50 + € 3,95 = € 21,45)

Over ons

 

Ans en Gerard Portheine NatuurlijkZijnNatuurlijkZijn,

Is een team van “what you see is what you get”. Doorheen het leven blijven we leren en ontdekken. Wij zien het als een aanvulling en zinvol om ons zelf te blijven ontwikkelen zeker als je met iets kostbaars werkt als “de mens”. De nieuw verworven inzichten of kennis willen we met jullie delen in de vorm van blogs. Deze informatie kan wat stof doen opwaaien omdat het wat controversieel kan aandoen. Mocht je vragen over een bepaald onderwerp hebben dan horen wij het graag. Werkt het verstikkend of moet je ervan hoesten is het advies om de ramen tegen elkaar open te zetten zodat de stof eruit kan waaien.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin