Home » Blog » AnsZichtkaarten » Inzichtkaarten – AnsZichtkaarten een unieke inzichtkaartenset
Hoe gebruik ik inzichtkaarten?

Inzichtkaarten – AnsZichtkaarten een unieke inzichtkaartenset

door | 25 feb, 2022 | AnsZichtkaarten

Hoe zijn mijn inzichtkaarten ontstaan?

Na een ingeving ben ik in 2005 begonnen met ronde pasteltekeningen te maken met op de achterkant een boodschap. En toen ging het balletje rollen. Gerard had me ingeschreven op een beurs en daar heb ik mijn 1e consulten gegeven. Daarna werd ik meteen gevraagd om 3 maanden later een readingavond te geven. Onzeker als ik was heb ik daarvoor 3 maanden in spanning gezeten. “Kan ik dit wel?” en “Stel dat ik geen boodschappen krijg van de geesteswereld als ik voor een grote groep sta?” en al dat soort dingen gingen door me heen. Uiteindelijk, na de 1e readings was de spanning eraf en ging het als vanzelf omdat ik het contact met mijn innerlijke kern kon houden en daardoor ook met de geesteswereld.

Later ben ik consulten gaan doen zonder teksten op de achterkant van deze tekeningen. Ondertussen had ik wel al 300 teksten die ik doorgekregen had in mijn computer staan. Deze gebruikten we op de achterkant van onze visitekaartjes en als we naar een beurs of festival gingen konden mensen een kaartje trekken. De reacties waren enthousiast en steeds meer werd me gevraagd of ik geen kaartensets had voor de verkoop. Het idee was er al een tijdje maar ik schoof dat voor me uit. Totdat ik in een gezellig gesprek met iemand weer de vraag kreeg: “Waarom zet je het nu niet door, je bent het al jaren van plan”. En inderdaad, ze had gelijk. Dit was het laatste zetje wat ik nodig gehad en kort daarop ben ik teksten uit gaan zoeken die ik geschikt vond en heb deze aangevuld met nieuwe teksten die ik door kreeg.

Hoe vindt ik unieke inzichtkaarten

Het aparte van deze kaarten is dat elke kaart op zich een soort miniconsult is. Wat eruit de meeste kaarten komt is:

  • Dit is waar je naar mag kijken
  • Zo kun je ermee aan de slag gaan

Inmiddels heb ik 250+ kaartensets verkocht en ik krijg er erg goede reacties op van zowel therapeuten en coaches die ze in een consult of workshop gebruiken maar ook van mensen die dagelijks of wekelijks een nieuwe kaart voor zichzelf trekken.

 

Kun jij wel een miniconsult gebruiken voor jezelf?

Of wil jij je praktijk verrijken met deze Inzichten:

Ook op de volgende verkooppunten zijn de AnsZichtkaarten verkrijgbaar:

Over ons

 

Ans en Gerard Portheine NatuurlijkZijnNatuurlijkZijn,

Is een team van “what you see is what you get”. Doorheen het leven blijven we leren en ontdekken. Wij zien het als een aanvulling en zinvol om ons zelf te blijven ontwikkelen zeker als je met iets kostbaars werkt als “de mens”. De nieuw verworven inzichten of kennis willen we met jullie delen in de vorm van blogs. Deze informatie kan wat stof doen opwaaien omdat het wat controversieel kan aandoen. Mocht je vragen over een bepaald onderwerp hebben dan horen wij het graag. Werkt het verstikkend of moet je ervan hoesten is het advies om de ramen tegen elkaar open te zetten zodat de stof eruit kan waaien.

Gerelateerde artikelen

Spiritueel moederdag cadeau tip

Spiritueel moederdag cadeau tip

Een orgineel spiritueel moederdag cadeau is moeilijk te vinden. Hier een cadeau waar je vast nog niet aan gedacht hebt. Spiritueel, dagelijks te gebruiken en een cadeau waar iemand heel lang plezier van heeft voor een prijs die betaalbaar is.

lees verder

0 Reacties

Tweet
Share
Share
Pin