Ans

Al van jongs af aan heb ik me vragen gesteld over hoe ik in situaties belande, wat ik hieraan kon doen en probeerde ik inzicht te krijgen. Toen ik rond mijn 24e lichamelijke klachten kreeg heeft dit alleen maar mijn spirituele zoektocht versterkt. Ik dacht: Het moet een reden hebben dat ik hier last van heb, wat in mij is er nog niet in overeenstemming met mijn ziel? Van hieruit is innerlijke drive naar spirituele ontwikkeling nog sterker geworden. Van cursussen intuïtieve ontwikkeling, tarotkaarten leggen, gnostiek, Ion-synchronisatie tot opleidingen Heel de Mens, OMPT, Opstellingen vanuit Verlangen, Touch of matrix.

Van nature kan ik, op verzoek, heel goed op mensen invoelen op hun proces is en wat ze hieraan kunnen doen. Omdat deze vraag mijzelf erg motiveert is dit ook het gebied waar ik de meeste antwoorden voor anderen op krijg. Inmiddels heb ik een eigen kaartenset: AnsZichtkaarten.

De zoektocht naar Inzicht, bewustzijn en ontwikkeling blijft. Het is mijn drijfveer in het leven.

In 2003 heb ik Gerard tijdens een opleiding SPW leren kennen. En het was al tijdens de opleiding duidelijk dat we erg goed konden samenwerken. Het is voor ons dan ook een logische stap geweest om naast partners te zijn ook samen te werken in NatuurlijkZijn.

Wat op dit moment centraal staat voor mij is het voelen en doorvoelen van processen. Dit maakt dat ik me voldaan ga voelen en dat is mijn streven: vooruitgang en voldaanheid.