Home » Blog » Afspraak inplannen » Hoe kan ik makkelijk een afspraak inplannen?
Afspraak inplannen

Hoe kan ik makkelijk een afspraak inplannen?

door | 30 apr, 2021 | Afspraak inplannen

We hebben een boekingssysteem voor afspraken zodat het nog makkelijker is om je afspraken zelf in te plannen. Je hoeft ons niet meer te mailen of te bellen maar kunt zelf een datum en tijdstip uitzoeken dat je een consult wilt. Hoe werkt het? Je scrolt naar de onderkant van de pagina waar de dienst die je uitgekozen hebt op staat en ziet daar een kalendertje. Je kiest wanneer je de afspraak wilt en of je contant of via i-deal wilt betalen. je krijgt je bestelling binnen en komt op het afgesproken tijdstip bij ons in de praktijk. In deze blog laten we je het eenvoudige stappenplan zien.

Afspraak maken

Stap 1: Je klikt op Dienst

Stap 2: Je kiest de gewenste dienst

Stap 3: Je klikt op de knop: Ga verder

Stap 4: Er verschijnt een kalender en je kiest de juiste maand, datum en het gewenste tijdstip

Stap 5: Je klikt op de knop: Ga verder

Stap 6: Je vult in het juiste veld je voornaam, achternaam, e-mail en telefoonnummer in

Stap 7: Je klikt op de knop: Bevestigen

Stap 8: Je komt op een nieuwe pagina waarbij je aan de rechterzijde de volgende velden invult met jouw gegevens: Straat en huisnummer, Postcode en Plaats

Stap 9: Aan de linkerzijde controleer je of de afspraak info klopt

Stap 10: Je kiest uit een betaalmogelijkheid, vinkt aan dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden en klikt op bevestigen

Je krijgt nu een bevestiging van je bestelling thuis. Je afspraak is gemaakt.

Zoals je ziet is het vrij simpel om een afspraak te maken. We kijken uit naar een ontmoeting met jou.

Wil je liever eerst nog op de site kijken voor de verschillende mogelijkheden, klik dan hier: 

Over ons

 

Ans en Gerard Portheine NatuurlijkZijnNatuurlijkZijn,

Is een team van “what you see is what you get”. Doorheen het leven blijven we leren en ontdekken. Wij zien het als een aanvulling en zinvol om ons zelf te blijven ontwikkelen zeker als je met iets kostbaars werkt als “de mens”. De nieuw verworven inzichten of kennis willen we met jullie delen in de vorm van blogs. Deze informatie kan wat stof doen opwaaien omdat het wat controversieel kan aandoen. Mocht je vragen over een bepaald onderwerp hebben dan horen wij het graag. Werkt het verstikkend of moet je ervan hoesten is het advies om de ramen tegen elkaar open te zetten zodat de stof eruit kan waaien.

Gerelateerde artikelen

Geen resultaten gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

0 Reacties

Tweet
Share
Share
Pin