Special offer

In deze bijzondere tijd waar ons wordt gevraagd om naar binnen te gaan en op onszelf te blijven, hebben wij besloten om onze onlinetraing Allround Drumteachings tijdelijk in prijs te verlagen tot 31 december.

van € 365,- naar € 299,-

Dit is een uitgelezen kans om je innerlijke rijkdom te vergroten en de opgedane skills in te zetten na deze periode van inkeer en inzicht.

De training is opgezet vanuit oude overlevering en traditionele gebruiken en rituelen.

Na deze training weet je precies:

– Hoe de drum te gebruiken/ in te zetten tijdens behandelingen of coaching gesprekken met cliënten of tijdens groepsessies.

– Welke ritmes horen bij welke van de 7 richtingen.

– Hoe je kunt reizen naar of door de onderwereld, middenwereld en bovenwereld.

– Op welke plek van de durm je dient te slaan bij een specifiek ritueel.

– Met welk ritme je negatieve energie kunt verjagen in een ruimte of een gebied.

– Met welk ritme je positieve energie kunt uitnodigen of aanroepen.

– Hoe je drumcirkels opzet en faciliteert.

– Hoe je spirits van iedere richting aanroept en waar je dan specifiek op moet letten.

– Hoe je kunt reizen of in kunt gaan met de drumsamples die opgenomen zijn en afgespeeld kunnen worden.

– Het rustig krijgen van kinderen van alle leeftijden.

– Plezier brengt bij mensen in de geriatrie.

Door in de training te investeren kun je de mensne die behoefte hebben aan therapie extra ondersteunen na deze periode van inkeer. voor sommige mensen is deze periode een tijd van angste en onzekerheid. Om hiermee overweg te kunnen hebben ze straks een goede coach of therapeut nodig om over die angst of onzekerheid te praten. het gebruik van een drum is dan een mooie toevoeging om als eerste de rust te brengen en van daaruit het gesprek aan te gaan.

Enkele ervaringen van deelnemers van de training:

Voor deze training was ik intuïtief bezig met mijn drum voor mezelf en mijn naasten en voelde ik me nog onzeker. Door het volgen van de training heb ik nu een goede basis om de drum ook professioneel in te zetten in mijn eigen coachpraktijk en bij bijvoorbeeld het faciliteren van vrouwencirkels. – Leida

Door deel te nemen aan deze training heeft ervoor gezorgd dat ik nu zelf drumhealings geef, Moederdrum meditaties verzorg en plannen heb voor het organiseren van drumcirkels. Al deze dingen wilde ik al langer doen, maar de Drumteachings hebben ervoor gezorgd dat mijn kennis toenam en ik voldoende zelfvertrouwen voelde om de stap te nemen. Daar ben ik erg blij mee en dankbaar voor! – May