3daagse Interactieve Zielsresonantie

Wil je meer grip krijgen op je leven?
In een korte tijd veel transformeren?
DOE DAN MEE!!

Je zult versteld staan wat er in 3 dagen mogelijk is.

De HERSTEL methode die jou in de basis heelt.

We hebben allemaal aangepast gedrag vanuit onze kindertijd aangeleerd. Dit gedrag wat we toen als overleving hebben ontwikkeld trekken we door in alle relaties die we in ons latere leven tegen komen. Dit maakt dat we vaak in dezelfde conflicten en situaties komen met onze partner, relaties, collega’s en anderen om ons heen. Het creëert ook dat we bepaalde eetpatronen, ziektes of symptomen ontwikkelen. Door deze methode wordt je thema bij de wortel aangepakt waardoor het oude gedrag plaats maakt voor nieuw gezond gedrag, eetpatronen veranderen en symptomen van ziekte verminderen.

Het startpunt is een thema waar je nu tegenaan loopt. Dit heeft altijd zijn oorsprong in het verleden.

Wij werken daarin met een verlangen. Een verlangen is iets wat je nog niet hebt. De interactieve zielsresonantie werkt met de volgende stappen:

  1. Het thema wordt in het bewustzijn gezet: Je ziel heeft een geheugen en maakt zichtbaar wat de onderliggende oorzaak is van het thema waar jij mee werkt.
  2. In de spiegeling met de resonant ga je gevoelens doorvoelen waardoor je dit geen plekje meer in je systeem hoeft te geven maar dat alles wat je weggestopt had er nu volledig mag zijn. Dit maakt ook dat overlevingsdelen weg kunnen gaan en niet meer op hoeven te spelen.
  3. Doordat alles er mag zijn vindt er integratie plaats. Het getraumatiseerde deel, wat klein gebleven was, groeit op en wordt weer heel. Dit gebeurt veelal al tijdens de Zielsresonantie. Als het nog niet volledig geïntegreerd is dat omdat het proces meer tijd vraagt. Dit proces gaat dan verder na de resonantie.
  4. Je kunt niet meer terug in je oude patroon omdat de overlevingsdelen niet meer opspelen. Dit maakt dat je in het dagelijkse leven kunt handelen zoals je werkelijk wilt en niet meer vanuit de aangepaste delen. Dit geeft rust en stevigheid in je basis.

Deze methode werkt snel en heeft direct resultaat. Meteen na de sessie voel je al het verschil.

Deze zielsresonanties zijn gebaseerd op de methode van Franz Ruppert. Wij werken sinds 2013 met deze methode. We hebben hier verschillende jaartrainingen in gevolgd en seminars van Franz Ruppert hierover bijgewoond.

We geven hier persoonlijke sessies in maar ook een 3daagse training.

11 t/m 13 december 2020

Locatie: De Kuilen 19, Eerde, bij Veghel (noord-brabant)

  • Aanvang: vrijdagmorgen 10 uur
  • Eindtijd: zondagmiddag rond 16 uur
  • Kosten: € 465,00 inclusief overnachtingen, maaltijden, koffie, thee en water
  • Bijzonderheid: Het is mogelijk om al op donderdagavond te komen

“De Interactieve zielsresonantie is voor mij de start geweest van een heel diepgaand en intens proces. Ik word me steeds meer bewust van oude patronen, angsten en valkuilen die mij verhinderen om het leven te leven zoals ik dat echt wil. Hoe ik onbewust heel vaak reageer op van alles wat er om mij heen gebeurd vanuit mijn hoofd in plaats van te doen en zeggen wat ik echt van binnenuit voel uit angst ‘niet goed genoeg te zijn’. Doordat ik op gevoelsniveau deze angsten en patronen onder ogen kan zien en voelen kan ik deze gaan veranderen. Ik twijfelde van te voren of een 3daagse wel iets voor mij was omdat ik het moeilijk vind om me in een groep open te stellen. Maar ik heb ervaren dat dit juist heel helend werkt. Niet allen de resonanties die ik zelf heb gedaan maar ook die van de andere deelnemers. In elke resonantie worden er delen in mij geraakt. De begeleiding van Ans en Gerard heb ik als zeer prettig en veilig ervaren. Hun vullen elkaar perfect aan en weten precies wat er nodig is om de veiligheid te creëren die ik nodig heb zodat ik de diepste delen van mezelf kan ontmoeten. Ik ben heel dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren.” Warme groet, P.d.B.

“De interactieve ZielsResonantie: ….. tja….. veel woorden schieten te kort….. uhm, sterker nog ….. eigenlijk niet in woorden te omschrijven. Het is zo krachtig, mooi en wijs, hetgene wat tijdens zo’n weekend door mijn eigen spiegels aan mij wordt getoond. Ik krijg het te zien, wat ik jaren lang niet heb kunnen zien. Het is deze confrontatie, die mij iedere keer opnieuw dieper in contact brengt met mijzelf. Hierdoor krijg ik steeds meer begrip voor mijzelf, wat veel rust in mijn leven brengt en mij een rijker man maakt…. ik leer mezelf kennen! Ik wil jullie Ans en Gerard van harte bedanken voor de veiligheid die jullie neerzetten tijdens deze mooie weekenden. ” Lichtgroet S.F.

“De 3daagse interactieve zielsresonantie heeft mijn hele wezen in beweging gezet. De vele inzichten in mijn handelen, mijn zelfbescherming maar ook in wie ik ben en wat ik wil hebben een boost gekregen. Voor mezelf gaan staan, grenzen stellen, bewust kiezen voor wat ik wil en waar ik gelukkig van word. Een aanrader voor iedereen die inzicht wil krijgen in zichzelf en bereid is de veranderingen die erdoor volgen ook daadwerkelijk aan te gaan. “ Dikke knuf!! M.N.

“Ik heb een aantal keer de IZR gedaan omdat het me elke keer zoveel brengt. Ik heb de 3daagses beleefd als intens en ontzettend leerzaam. Juist de intensiteit zorgde ervoor dat ik oude gedragspatronen makkelijker los kon laten omdat je er gefocust en gericht mee bezig bent. In mijn geval was dat slachtoffergedrag vanwege trauma’s opgelopen in mijn jeugd. Hierop had ik een overlevingsstrategie ontwikkeld met bijpassende gedrag dat mij echter als volwassene niet meer diende. Dankzij de IZR heb ik dit kunnen inzien, bewust worden en loslaten. De kracht van Ans en Gerard is dat ze elkaar uitstekend aanvullen in hun manier van begeleiden van de resonanties. Ze weten feilloos te duiden wat de resonanties laten zien. Dat is als deelnemer heus niet altijd fijn om te horen en te zien maar de begeleiding is passend naar gelang wat je nodig hebt. De dynamiek van de deelnemers onderling heb ik altijd heel bijzonder gevonden. Het voelde voor mij altijd veilig en vertrouwd, zelfs als thuiskomen. Door met elkaar de diepte in te gaan is er veel herkenning en heb je steun aan elkaar. Meedoen aan IZR is een dikke aanrader voor als je bewust wil worden van wat je doet en wat je tegenhoudt om werkelijk jezelf te zijn. Als je echt voor heling wil gaan zou ik het niet bij één deelname laten.” D.d.H.