Dagworkshop Drum Maken

Maak je eigen drum in een dag.

Hoe leuk is het om je eigen drum te maken, alleen, samen met je partner of met vrienden/ vriendinnen? Je kunt zelf een datum kiezen of meedoen op een van de door ons geplande datums.

Tijdens de workshop leer je ook hoe je met de drum dient om te gaan en hoe je deze verzorgt. Mochten er zich persoonlijke processen aandienen dan is daar ruimte voor.

Je kunt voor de huiden kiezen uit huid met haar of huid zonder haar. Huid met haar: Damhert, Paard en Geit. Huid zonder haar: Edelhert, Damhert en Everzwijn.

Voor de frames kun je kiezen uit de maten: 40, 45, 50 of 60 cm.

Ik wil je graag ondersteunen in je keuze. Dus je mag ruim op tijd contact met me opnemen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken

Je maakt dan een professionele drum met een snelspansysteem. Dus deze is effectief in gebruik bij veranderend weertype.

Ik maak de drums van cederhout omdat dit het hout is waar de eerste drums van gemaakt zijn en de cederboom bij inheemse volkeren bekent staat als wereldboom. Tevens is ceder erg licht in gewicht en meest resonerend wat de klank ten goede komt.

Kosten: € 285,00. Inclusief drum, drumstok en uitgebreide lunch

Een frame van 60 cm heeft een meerprijs van € 15,00.

Je kunt ook de keuze maken voor een vurenhouten frame. Dit is goedkoper. Dan komen de kosten op € 250,00

We hebben de volgende data gepland:

Donderdag 19 december 2019

Zaterdag 21 december 2019

Maandag 31 December 2019

De workshop begint om 10 uur en duurt totdat de drum klaar is. Mocht een andere tijd jou beter uitkomen dan kan dit in gezamenlijk overleg overeen gekomen worden. Staat er geen datum in de agenda dat je kunt, neem dan contact met ons op en we plannen in overleg een andere datum in