NatuurlijkZijn

Praktijk voor traumaverwerking en Sjamanendrums

Workshops

 

Onze workshops/ trainingen zijn meerdaagse aaneengesloten en zijn er op gericht om jou zijnskracht verder te ontwikkelen. Werken wij in de training “Leef je Verlangen” met maximaal 10 deelnemers in een groep zodat er voor iedereen aandacht is en kunnen wij garanderen dat iedereen naast leuke maar ingrijpende oefeningen ook een persoonlijke opstelling krijgt.

 

We zijn niet alleen geschoold maar we zijn ook al meer dan 25 jaar ervaringsdeskundigen op het gebied van traumaverwerking. Je kunt bij ons terecht voor allerlei thema's zoals rouwverwerking , relaties, seksualiteit, misbruik, eetgedrag, lichamelijke symptomen, verslavingen etc.

In onze Workshop Sjamanendrum maken hebben een max van 12 à 13 mensen zodat niemand verloren loopt. Tijdens het drum maak proces komen vaak innerlijke weetjes (aha-erlebnis) en lang geleden herinneringen weer naar boven. Dit komt mede door de intense rituelen als door de spiegelingen die de drum je geeft. De sjamaan in jou staat op en herreist in al zijn/ haar power.

 

In onze visie “is iedereen zoals die is” en zullen wij jouw waarheid en beleving volledig respecteren. Wij werken op basis van gelijkwaardigheid en volwaardigheid. Jij bent zelf verantwoordelijk voor je keuzes en handelingen en worden door ons gerespecteerd. We respecteren eveneens je grens maar nodigen we wel uit om er achter te kijken.

Wij bieden verschillende manieren aan zoals individueel een workshop volgen.

Zo kun je bijvoorbeeld individueel een drum maken of individueel een opstelling doen.

 

 

Zie ook: Workshop Leef je Verlangen  Workshop Sjamanendrum maken