NatuurlijkZijn

Praktijk voor traumaverwerking en Sjamanendrums

 

Sjamanendrum

Regelmatig maak ik nieuwe drums voor de verkoop. Dit zijn Sjamanistische handdrums. Zie onderaan voor de actuele drums voor de verkoop. Sinds 2008 (maak ik drums en geef ik hier workshops in), inmiddels heb ik zo'n 1500 drums gemaakt waaronder ook moederdrums.

De drums hebben een 13-kantig frame wat symbool staat voor de 13 manen van het jaar. Ze zijn opgespannen met rekvrij touw zodat ze makkelijk na te spannen zijn en met elk weerstype te gebruiken.

Wij maken onze frames zelf en de huiden die we gebruiken zijn op eerlijke wijze verkregen. Dit wil zeggen dat we geen dieren laten afmaken om hun huid. Gerard maakt de huiden ook zelf schoon zonder chemicaliën. Hierdoor zit er een intensere energie in de drums. Het gemak van het opspannen door het gebruik van touw voorkomt dat je trommel bij een vuur moet zetten of met een föhn op klank moet brengen.

Natuurlijk krijg je bij de aankoop van je drum een gratis drumstok.

Mocht je interesse hebben in een drum maak dan een afspraak met mij om drums te komen kijken of stuur een mail.
Mocht je een speciale wens hebben voor een drum dan kan dit ook op bestelling. Uiteraard krijg je bij de koop van een drum een drumstick bijgeleverd.

Mocht je zelf je eigen drum willen maken kijk dan even even onder de link Workshop Drum Maken

Wegens grote vraag naar onze kwalitatief goede trommels is de voorraad binnen twee maanden geslonken van 28 naar nog maar 1. Gerard doet zijn uiterste best om dit weer bij te halen. Mochten jullie nog een voorkeur hebben of een trommel willen bestellen is dit een uitgelezen kans. De trommel word in afstemming gemaakt. Maar misschien wil je de trommel zelf maken in een geweldige ambiance en bourgondische lunch op een dag of in een meerdaags weekend waar aandacht is voor jouw met alles wat er is.

Drum van Struisvogel, 35 cm, cederhouten frame, exclusief bij NatuurlijkZijn - € 300,00
Drum van Struisvogel, 35 cm, cederhouten frame, exclusief bij NatuurlijkZijn - € 300,00
Ook geschikt als reisdrum