NatuurlijkZijn

Praktijk voor traumaverwerking en Sjamanendrums

 

Moederdrum

Moederdrums zijn zeer geschikt om te gebruiken tijdens een drumcirkel, therapeutische sessies, bij meditaties/ visualisaties, klankreizen, trancereizen etc.

Soms heb ik er op voorraad maar meestal doe ik deze op bestelling. De moederdrums die ik maak hebben een grootte tussen de 75 cm doorsnee en 1.05 doorsnee. Wil je een afwijkende maat laat het me dan even weten. Ik heb moederdrums gemaakt van Edelhert, Damhert, Stier, Paard en Geit. Het is ook mogelijk om zelf een moederdrum te maken. Ik kan een onderstel voor bij je moederdrum maken.

Heb je belangstelling voor een moederdrum of wil je zelf een moederdrum maken neem dan even contact met me op zodat we kunnen kijken wat voor jou een goede keuze is en wat voor prijskaartje dat daar aanhangt.   

 

Moederdrum van Paard, 90 cm doorsnee, 13 hoekig beukenhouten frame, professioneel opgespannen met zwart rekvrij touw, bij te spannen, inklapbaar onderstel, prijs op aanvraag
Moederdrum van Paard, 90 cm doorsnee, 13 hoekig beukenhouten frame, professioneel opgespannen met zwart rekvrij touw, bij te spannen, inklapbaar onderstel, prijs op aanvraag.
Enkele voorbeelden van moederdrums die al verkocht zijn: