NatuurlijkZijn

Praktijk voor traumaverwerking en Sjamanendrums

Verkoop Sjamanendrums

Wij hebben voor elke drummer de juiste drum.

Je eigen drum uitzoeken is best spannend, zeker de eerste keer. Hoe weet je welk dier past? Hoe groot je drum moet zijn? Hoe moet je drummen? Geen zorgen: we helpen je erbij. We raden je een drum aan of doet mee aan een workshop waarin je zelf je drum bouwt onder onze kundige begeleiding. We verklappen je vast dat we van alles hebben: Paard, damhert, edelhert, geit maar ook moederdrums en kinder- of reisdrums.

 

De drums die we verkopen worden op een professionele manier gemaakt met veel toewijding en in verbinding. Dit kun je voelen en het geeft een extra dimensie aan de drums. We gebruiken een 13-hoekig frame wat o.a. staat voor de 13 manen in het jaar. De drums worden opgespannen met rekvrij touw. Je kunt de drum aanspannen met de djembesteek / diamantsteek. Ook is het mogelijk dat je hier snelspanners voor gebruikt. Bij aankoop van een drum krijg je hiervoor een beschrijving bij je drum.

 

Wil je één-op-één overleggen over wat jij nodig hebt of wat bij jou past? Maak dan nu een afspraak voor advies hierin.

Neem regelmatig een kijkje op onze website want er worden regelmatig nieuwe drums op de site geplaatst. Ben je op zoek naar die ene drum of die ene huid voor je drum en staat deze hier niet bij? Neem dan contact met ons op dan kunnen wij kijken of we aan je verzoek kunnen voldoen.

Wij verkopen Sjamanendrums, Kinderdrums / Reisdrums en Moederdrums.

 

Wil je eens een drum uitproberen?

Als je voelt dat het tijd is om ook een drum aan te schaffen, neem dan gerust contact met ons op. Kom ons opzoeken als we op een beurs staan of neem deel aan één van onze workshops. De data vind je in onze agenda.