NatuurlijkZijn

Praktijk voor traumaverwerking en Sjamanendrums

Traject Opstellingen vanuit Verlangen

 

Een traject van 8 woensdag avonden. 1 x per maand.

Oude basispatronen aankijken, je ervan bevrijden en weer in je eigen autonomie komen dat is waar dit traject over gaat. Als er zichtbaar mag worden wat jou blokkeert om de dingen te doen zoals je ze wilt doen dan kan je ze los laten en vanuit jezelf gaan leven. Het vergroot je levenskracht en de rust in jezelf.  Iedereen zal tijdens het traject aan de beurt komen. Je zult ook merken dat dat je ook als resonant of toeschouwer in je eigen thema's geraakt wordt. Door maandelijks bij elkaar te komen is er voldoende ruimte om in de tussentijd de veranderingen in te laten dalen.

Je kunt zelf bepalen waar je mee wilt werken. Een aantal thema's zijn bijvoorbeeld: relaties, rouw, eetpatronen, werk, lichamelijke symptomen, jezelf neer willen zetten, gezien/gehoord worden, verbinding.

Heb je zin om met ons op ontdekkingstocht te gaan?

GRATIS INTRODUCTIEAVOND: Woensdag 21 FEBRUARI 2018

Data traject: 14/3, 11/4, 16/5, 13/6, 22/8, 12/9, 17/10 en 14/11

 

Locatie: 't Kruidenhuys , Opitterstraat 4, Bree, België

Inloop: 19.15 u

Aanvangstijd: 19.30 u

Eindtijd: tussen 22.00 en 22.30 u.

Kosten: € 255,00

Workshopleiders: Ans & Gerard Portheine van NatuurlijkZijn

Opgave bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.