NatuurlijkZijn

Praktijk voor traumaverwerking en Sjamanendrums

Traject Opstellingen vanuit Verlangen

 

Een traject van 8 avonden.

Oude basispatronen aankijken, je ervan bevrijden en weer in je eigen autonomie komen dat is waar dit traject over gaat. Als er zichtbaar mag worden wat jou blokkeert om de dingen te doen zoals je ze wilt doen dan kan je ze los laten en vanuit jezelf gaan leven. Het vergroot je levenskracht en de rust in jezelf.  Iedereen zal tijdens het traject aan de beurt komen. Je zult ook merken dat dat je ook als resonant of toeschouwer in je eigen thema's geraakt wordt. Je zult zien dat dit traject je veel zal brengen. 

Je kunt zelf bepalen waar je mee wilt werken. Een aantal thema's zijn bijvoorbeeld: relaties, rouw, eetpatronen, werk, lichamelijke symptomen, jezelf neer willen zetten, gezien/gehoord worden, verbinding.

Heb je zin om met ons op ontdekkingstocht te gaan?

Data traject: 11-18-25 september, 9-23-30 oktober, 13-20 november 2018

 

Locatie: ZijnEnZo, in het clubhuis van de tennisvereniging Deurne, Bereikbaar via het park ah Haageind in Deurne

Inloop: 19.15 u

Aanvangstijd: 19.30 u

Eindtijd: tussen 22.00 en 22.30 u.

Kosten: € 255,00

Workshopleiders: Ans & Gerard Portheine van NatuurlijkZijn

Parkeren: Bij de ingang van het park aan het Haageind 31 (Bij Natuur- en Educatiecentrum de Ossenbeemd) vind je genoeg parkeergelegenheid.

Rechts om de hoek zie je het kapellletje van het Sint Antonius Abt Gilde. Hiernaast vindt je de poort die toegang geeft tot de kasteeltuin. Ga de poort door en houdt dan links aan. Blijf dit pad volgen tot je de tennisvelden ziet en een grote kantine. Ga hier de brug over en ga via de trap en de poort het terras op. Als je de ingang van de kantine in bent gegaan, bevindt zich de ruimte van Zijn en Zo aan de linkerkant van de banner van Zijn en Zo.

We zien jullie daar!