NatuurlijkZijn

Praktijk voor traumaverwerking en Sjamanendrums

Drumcirkel


De drumcirkel zoals wij die geven gaat om verbinding. Verbinding met jezelf, verbinding met je drum en verbinding met anderen. Je gaat bij de drumcirkel met intentie drummen. Dit is een manier om heel diep te gaan en met intentie neer te zetten wat je de komende tijd wil. Een drumcirkel is heel krachtig en door samen te drummen versterk je de energie die er op dat moment is.

Heb je zelf een drum en zin om mee te doen? Of heb je nog nooit gedrumd en wil je wel eens weten wat een drum met je kan doen of wat je met een drum kan doen? Je bent van harte welkom.

Zondag 9 juli 2017 - Volle maan drumcirkel - Alverna, Wychen

Heb jij zin om je intentie neer te zetten d.m.v. drummen in de energie van de volle maan dan ben je van harte welkom bij deze drumcirkel. Bij goed weer op een prachtige plek in de natuur en bij minder goed weer binnen in de yurt.

Routebeschrijving: Heumenseweg 290, Wychen ingeven op je routeplanner. Tegenover dat huis het pad inrijden, tussen 2 bomen met een witte band, dan zie je rechts tegen de bosrand een wit huis met een witte yurt ernaast, daar is het, zandpad naar rechts volgen en 1e links. Deze drumcirkel organiseren we in samenwerking met Anneke Walraven.

Inloop: 19.30 u. Aanvang: 20.00 u. Eindtijd: ongeveer 22.00 u.

Kosten € 10,00

Aanmelden via WhatsApp Anneke: 06-31082702 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.