NatuurlijkZijn

Praktijk voor traumaverwerking en Sjamanendrums

Over ons

Wij: zijn getrouwd en hebben samen de praktijk NatuurlijkZijn. Wij zijn gericht op het ontwikkelen van gezonde autonomie door traumaverwerking. We zijn erg bevlogen en geïnspireerd geraakt door de methode van Drs. Ruppert en zijn manier van werken d.m.v. Opstellingen vanuit Verlangen. Verder speelt de sjamanendrum een belangrijke rol in ons leven. Het maken van drums en workshops hierin geven is al vanaf 2008 een groot deel van ons werk.

Gerard

Gerard: 

Ik ben 52 jaar en heb een dochter. Na teveel jaren in de technische industrie gewerkt te hebben en na een aantal persoonlijkheidstrainingen op het gebied van bewustzijnsontwikkelingen, Esoterie en lichaamswerk heb ik besloten dat mijn leven een hele andere kant op mocht. Door mijn verbondenheid die ik voelde met "Lakota Sioux" indianen, heb ik in 2001 een 3 weekse reis door het toenmalige lakota territorium gemaakt. Daardoor ben ik me gaan interesseren voor het sjamanisme en in het bijzonder in de sjamanendrums. Van 2010 t/m 2013 heb ik de vuurloop begeleid op het Eigentijds Festival in Vierhouten namens Kasteel de Schans.

Ik verzorg op dit moment de workshops sjamanendrum maken en Leef je Verlangen, verder geef ik persoonlijke consulten coaching & counseling.
Mijn achtergrond is een SPW-4 opleiding, Coaching Counseling, Opstellingen vanuit Verlangen: Breek de Stilte 1,2 en 3, Leertherapie, jaartraining 1, Spiegeltje aan de wand en 3 seminars van Franz Ruppert (grondleger van deze methode)

Ans

Ans:
Ik ben 48 jaar en getrouwd met Gerard. Na jarenlange persoonlijke ontwikkeling verzorg ik samen met Gerard workshops en consulten op het gebied van Opstellingen van het Verlangen, het maken van drums en kinderdrums, readingavonden, persoonlijke reading en healings.
Naast mijn persoonlijke ontwikkeling heb ik een aantal opleidingen achter de rug waaronder intuïtieve ontwikkelingen, verschillende tarotopleidingen, SPW-4 en jaartraining Heel de Mens en Geweldloze Communicatie.
In het opstellingenwerk heb ik de volgende opleidingen gedaan: Familieopstellingen, Breek de Stilte 1, 2 en 3, Spiegeltje aan de wand, Leertherapie, Jaartraining 1 en 3 seminars van Franz Ruppert. (grondlegger van deze methode)

Voor meer informatie kunt u kijken op onze website en voor onze activiteiten kunt u kijken in de Agenda. Heeft u vragen of wilt u informatie of de nieuwsbrief ontvangen neem dan gerust contact met ons op.