NatuurlijkZijn

Praktijk voor traumaverwerking en Sjamanendrums

Online coaching via Skype

Bij coachen is het belangrijk om visueel contact te hebben omdat het gezicht meer laat zien dan een stem alleen kan laten horen. Zo geeft het online coachen ook de voordelen dat je zowel reiskosten als reistijd bespaard en ben je in een veilige thuisomgeving en/of je kunt het vanaf je werkplek c.q. vakantieplek.
Voor minder valide of minder mobiele mensen is het een praktische mogelijkheid omdat ze deur niet uit hoeven om een coachingsgesprek te willen.
Je bepaalt zelf hoelang een gesprek duurt en je kunt bijhouden wat de gespreksduur is en je uitgaven zijn. Korte gesprekken zijn dus ook mogelijk.
De mogelijkheid om op zeer korte termijn hulp te krijgen voor je vraag of inzicht in een onprettige situatie.

Het enige wat je nodig hebt is een skypeverbinding, een webcam en microfoon. Makkelijk en gratis te instaleren via www.skype.nl

Het doel van een coachingsgesprek moet zijn dat jij zelf de tools aanschaft om je leven vorm te geven en het beste uit jezelf naar boven haalt. Je kunt mij als klankbord gebruiken, als raadgever of leverancier van de tools.
Een heel belangrijk aspect om dingen anders te kunnen gaan doen is je bewust worden van “hoe” je “wat” doet, je gaat inzicht in eigen handelen verkrijgen. Daarbij gaan we kijken welke haalbare stappen jij kan zetten om zelfbewuster en krachtiger te worden. En zo meer vertrouwen krijgt in je eigen handelen.

Om een afspraak te maken kun je een e-mail sturen, bellen of je kijkt gewoon of ik bereikbaar ben.
Na een kort gratis kennismakingsgesprek kijken we of het klikt tussen ons en/of we samen dit traject aangaan. We overleggen dan over de mogelijkheden die er zijn.

Voor je contact op neemt is het misschien wel handig dat je alvast hebt nagedacht over:

• Hoe gaan de dingen nu in mijn leven.
• Wat zou ik daar anders in willen.
• Waar wil ik ondersteuning bij.

Hoewel het altijd fijner is als we elkaar ontmoeten en de intake doen maar dit is geen must.
Het berekenen gaat volgens de gesprekshistorie van skype en de minuten worden naar beneden afgerond.

Skypenaam: natuurlijkzijncoach

Kosten: € 0,75 per minuut