Drums in de verkoop

Je kunt een drum gebruiken voor je plezier, meditatie, trancereizen, drumcirkels, zweethutten, begeleiding van rituelen en ceremonies, klanksessies, therapeutisch werk, begeleiding van kinderen en volwassenen zowel individueel als in groepen. Drums zijn ook heel geschikt om te ondersteunen bij healingen, massages en yoga.

Al onze drums voor de verkoop hebben een cederhouten frame, zijn licht in gewicht, 13-hoekig en professioneel opgespannen met rekvrij touw. De drums hebben een snelspansysteem van leer en zijn daardoor, indien nodig, makkelijk na- en bij te spannen.

Gerard maakt de frames zelf en de meeste huiden bewerkt hij ook zelf. Hij doet dit met een liefde en een passie die voelbaar is in de drum.

Zit jouw drum er niet bij? Schroom dan niet om bij Gerard te informeren naar jouw voorkeur van keuze. Met alle liefde en plezier maakt hij een op jouw wensen afgestemde drum op bestelling.

Momenteel in de verkoop

50 cm, Geit, cederhouten frame, professioneel opgespannen met zwart rekvrij touw, snelspansysteem van leer, 13 hoekig frame.
€ 250,00
Prachtige sjamanendrum van Edelhert, 45 cm, cederhouten frame. Zeer geschikt in gebruik als massagedrum of healingdrum. Prachtig warm geluid. licht in gewicht, makkelijk bij te spannen. Professioneel opgespannen met rekvrij zwart touw. 13 hoekig frame. Snelspansysteem van leer.
€ 235,00
Sjamanendrum van Damhert, 40 cm – € 225,00
Sjamanendrum van Edelhert, 50 cm – € 250,00
Sjamanendrum van Edelhert, 50 cm – € 250,00
Sjamanendrum van Geit, 50 cm – € 250,00